Zdravlje
05.10.2022.

Zdrav i čist vazduh u svakom domu!

Zagađen vazduh je postao ozbiljna pretnja zdravlju. 
Da li ste znali da je vazduh u zatvorenom prostoru i do 100 puta zagađeniji od vazduha na otvorenom?
Prema podacima Svetske zdravstvene organizacje, četvrtina populacije na Zemlji udiše zagađen vazduh. Oko 4,3 miliona smrtnih slučajeva godišnje pripisuje se zagađenom vazduhu u zatvorenom prostoru.
Zbog respiratornih i kardiovaskularnih problema, izazvanih zagađenim vazduhom, četrnaest hiljada stanovnika Srbije godišnje završi u bolnicama. Među decom, uzrasta od šest do dvanaest godina, registruje se godišnje 22.000 novih slučajeva bronhitisa, a učestala je i pojava simptoma astme.

Od zagađenog vazduha se ne može pobeći, ali se posledice udisanja takvog vazduha mogu izbeći!


Prečišćivači vazduha linije TherapyAir® kompanije Zepter International imaju terapeutsko svojstvo. Ovi uređaji obezbeđuju 99,9% zdrav i čist vazduh u svakom zatvorenom prostoru. Efikasno eliminišu kućnu prašinu, grinje, alergene i iritante, otrove i isparenja iz kućne hemije, čađ, duvanski dim, pepeo, neprijatne mirise i sve štetne čestice koje mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme, naročito kod dece.
TherapyAir® uređaji su priznati kao najpouzdanija zaštita od nezdravog i nečistog vazduha u porodičnom ambijentu i radnom prostoru, a naročito se preporčuju za jaslice, obdaništa i škole. 

 
Uređaj Therapy Air® iOn raspolaže sistemom od pet filtera koji efikasno prečišćavaju vazduh od sitnih čestica, nečistoća i neprijatnih mirisa. Nakon što prođe kroz pet filtera, prečišćen vazduh dospeva u generatorski modul, gde se obogaćuje negativnim jonima. Therapy Air® iOn generše impresivnih 1.236.000 negativnih jona po cm3 u minutu. 
Negativni joni imaju blagotvorno dejstvo na ceo organizam: relaksiraju um i telo, poboljšavaju metabolizam, regulišu apetit i krvni pritisak, podstiču oporavak od fizičke iscrpljenosti, pomažu da se osećamo osveženo i da imamo više energije.
Therapy Air® iOn je savršeno dizajniran, u beloj i crnoj boji, i uklapa se u svaki ambijent. Može stajati na podu, ili na zidu, čak i kao ukrasni element. 
Po oceni nemačkih eksperata, Therapy Air® iOn je sedam godina zaredom, od 2016. do 2022. godine proglašavan za najbolji prečišćivač vazduha. Prestižna nemačka laboratorija GUI Lab, u aprilu 2020. izdala je sertifikat kojim potvrđuje da uređaj Therapy Air® iOn eliminiše iz vazduha i virus SARS-CoV-2. 

Uređaj Therapy Air® Smart je inovatvno rešenje kompanije Zepter International za čist i zdrav vazduh u zatvorenom prostoru. Ovaj uređaj predstavlja spoj dokazane HEPA tehnologije, snage negativnih jona i UV-C svetlosti.
Therapy Air® Smart koristi jedinstveni sistem filtera koji izbacuje prečišćen vazduh u krugu od 360°. Tako ovaj uređaj omogućava da 99,9% čist i zdrav vazduh brzo dospe u svaki kutak prostorije površine do 100 m2. Njegov generator negativnih jona proizvodi do 5.000.000 negativnih jona po cm3 u minutu i obogaćuje vazduh u prostoriji negativnim jonima koji imaju izuzetno blagotvorno dejstvo na organizam.
UV-C svetlost talasne dužine 265-315 nm predstavlja dodatnu zaštitu uz pomoć koje Therapy Air® Smart neutrališe patogene i mikroorganizme iz vazduha. Na taj način, ovaj uređaj dezinfikuje vazduh u zatvorenom prostoru, čineći ga bezbednom, zdravom zonom za život.

Obezbedite sebi i svojim najbližima zdrav i čist vazduh i učinite svoj dom bezbednom oazom zdravlja!

Živi bolje, živi duže uz Zepter proizvode!

sponzorisani tekst

foto:zepter
 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Plišana kuca Vučko koji šeta i laje 55/70479
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno