Zdravlje
20.06.2022.

Zepter shop u „Galeriji“: omiljeno mesto onih koji cene zdrave i kvalitetne proizvode

Zepter Shop, u najvećem beogradskom tržnom centru, je luksuzna oaza zdravlja i sigurne kupovine. Prostitre se na 165 kvadratnih metara u prizemlju renomiranog Tržnog centra Galerija i već je, zahvaljujući vrhunskoj ponudi, za kratko vreme postao omiljeno stecište naših sugrađana koji cene zdrave, pouzdane i kvalitetne proizvode.

Sve u Zepter Shopu odiše našom poslovnom filozofijom zdravog života koja ima za cilj očuvanje zdravlja sadašnje i budućih generacija i rešavanje ekoloških problema.

Zepter Shop je otvoren svakog dana od 10:00 do 22:00 i naši ljubazni i stručni saradnici će vam pomoći da odabrete pravi proizvod bez obzira da li je potreban vama ili želite da obradujete drage osobe, posebno najmlađe čije je zdravlje najosetljivije.

Hyperlight Eyewear® pametne naočare za svaki dan

Mnogi naši sugrađani su ovih letnjih i sunčanih dana u Zepter Shopu prijatno iznenađeni Zepter Hyperlight Eyewear® pametnim naočarima. I Vi se možete uveriti u njihove superiorne tehnološke karakteristike.

Naprezanje očiju, usled svakodnevne izloženosti prirodnoj i veštačkoj svetlosti, ostavlja posledice ne samo na vid, već i na kompletan organizam. Revolucionarne Hyperlight Eyewear® pametne naočare kompanije Zepter International optimizuju svaku vrstu svetlosti, te odmaraju oči, vraćaju organizam u stanje normale i obezbeđuju harmoničan bioritam.

Za razliku od drugih naočara koje su dizajnirane za zaštitu od ultraljubičastog zračenja, Zepter Hyperlight Eyewear® su jedine naočare na svetu koje optimizuju svaku vrstu svetlosti, bilo da je prirodnog ili veštačkog porekla, zdrava ili nezdrava, te čuvaju naše oči, a samim tim i naš organizam, od nepotrebnog i nezdravog naprezanja. 
Posebnu pažnju smo posvetili najmlađima pa se u našoj ekskluzivnoj radnji možete uveriti u kvalitet Hyperlight Eyewear® pametnih naočara namenjenim deci.

Uverite se u kvalitet vazduha iz TherapyAir®

U prostoru Zepter Shopa u Tržnom centru Galerija sve vreme radi TherapyAir®, prečišćivač vazduha koji svojom inovativnom tehnologijom čini da se osećate najsigurnije i najbezbednije.

Kontrola zagađivača vazduha u zatvorenom prostoru je od suštinskog značaja za prevenciju bolesti, poboljšanje oporavka i održavanje zdravlja. TherapyAir® pruža zdrav i čist vazduh koji jača imunološki sistem jer TherapyAir® HEPA filter uklanja 99,9 odsto zagađivača iz vazduha.

TherapyAir® poseduje i dečji režim koji omogućava manju brzinu cirkulacije vazduha koja sprečava da deca osećaju hladnoću.


Zdrava i čista voda iz Edel Wasser prečišćavača


U Zepter Shopu možete i probati čistu i zdravu vodu iz Zepterovog Edel Wasser prečišćavača.

Kompaktan i jednostavan za montažu, Edel Wasser bez upotrebe električne energije eliminiše nečistoće iz vode pomoću petostepenog sistema filtera na principu reverzne osmoze, u skladu sa najstrožim standardima kvaliteta. 

Na licu mesta dozvolite našoj najsavremenijoj smart tehnologiji da obavi prljav posao i  tako da uživate u čistoj i zdravoj vodi. Može se  instalirati na radnom stolu u kuhinji ili na bilo kom drugom mestu po vašem izboru.

Ovde možete i na licu mesta videti AqueenaPro sa petostepenim sistemom filtera. Ovaj uređaj maksimalno prečišćava vodu na principu reverzne osmoze i efikasno uklanja sve opasne zagađivače i obezbeđuje čistu i zdravu vodu za piće. 

Praktičan aparat za prečišćavanje vode - potpuno automatizovan - najekonomičnije rešenje za svakodnevno snabdevanje vašeg doma i kancelarije zdravom vodom. Više nije potrebno da koristite skupu i potencijalno nezdravu flaširanu vodu.

Zepterovi proizvodi su neophodnost, a ne luksuz


Svaki posetilac Zepter Shopa u Tržnom centru Galerija vrlo brzo se uveri da su naši proizvodi neophodnost i uslov zdravog i kvalitetrnog života, a ne stvar luksuza. 

Ne postoji osoba koja, u današnje doba kontinuiranog zagađenja vode, vazduha, zemljišta... nije izložena štetnim uticajima raznih patogena. Zato je važno da zaštitite sebe i svoje najmiliije  našim  pametnim proizvodima  koje možete pronaći u prodavnicama i na zvaničnom veb-sajtu (www.zepter.rs ) kompanije Zepter International!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Puzzla Girl with a pearl earring T10522
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.000,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno