Zdravlje
21.03.2020.

Nema razloga da sada odustanete od čuvanja matičnih ćelija

U danima vanredne situacije, proglašene zbog svetske pandemije koronavirusa, posebnu pažnju, osim osobama starijim od 65 godina i deci, treba pokloniti trudnicama. Zato je BioTechnology and Genetics d.o.o – generalni zastupnik Švajcarske banke matičnih ćelija, odlučio da u potpunosti prilagodi i olakša svojim klijentima, čitav proces donošenja odluke i čuvanja matičnih ćelija bebe u jednoj od najprestižnijih banaka matičnih ćelija, na svetu.


U udobnosti svog doma, na sigurnom, možete dobiti sve potrebne informacije o Švajcarskoj banci matičnih ćelija, putem sajta SSCB-a, kao i u direktnom razgovoru sa njihovim saradnicima i lekarima. Ugovor i prateća dokumentacija, biće vam poslati na e-mail adresu. Pre i nakon ovog koraka, u svakom trenutku, telefonskim putem, možete dobiti odgovore na postavljna pitanja, rešiti neke dileme i otkloniti potencijalne sumnje. Na usluzi vam stoji tim vrhunskih lekara, koji već godinama blisko sarađuje sa roditeljima širom regije.


Kada donesete odluku da želite da sačuvate matične ćelije svoje bebe, kurirska služba SSCB, koja je dostupna 24h, ili DHL, dostavlja vam set na kućnu adresu kao i svu potrebnu dokumentaciju koja se potpisuje za pristupanje uslugama SSCB-a. U bilo kom trenutku možete kontaktirati njihove saradnike u kol centru, kako biste dobili korisne informacije i neophodne odgovore, kao i asistenciju prilikom popunjavanja dokumentacije. Jedan primerak dokumentacije ostaje kod roditelja, drugi deo kurirska služba vraća nazad.


U čitavom procesu, jedan od najvažniih koraka je uplata državne takse za izvoz krvi, bez koje matične ćelije vaše bebe ne bi mogle stići na odredište. Zato je neophodno da ovu taksu, kao i depozit za Švajcarsku banku matičnih ćelija, uplatite u bilo kojoj banci ili pošti. Ne postoji pravo vreme za donošenje važnih i korisnih odluka o zdravlju vaše dece, ali se za potpisivanje ugovora i isporučivanje seta za uzimanje matičnih ćelija optimalnim vremenom smatra mesec dana pre očekivanog termina porođaja. Sve što treba da uradite, jeste da set ponesete sa sobom u porodilište i bezbrižno dočekate svoju bebu!

U međuvremenu, dok se pripremate za najlepši period, proverite zašto je Švajcarska banka matičnih ćelija najbolji izbor za vas, kako vas štiti renomirana akreditacija FACT NetCord i koje vas sve povoljnosti očekuju. Sve te informacije, ali i mnoge druge, naći ćete OVDE.
Promo tekst
Foto: SSCB

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno