Deca
16.11.2020.

Igračke za Novu godinu - ovo su najpopularnije igračke za paketiće koje deca obožavaju

Najtraženije igračke za decu nisu one najskuplje, nisu ni trenutno aktuelne, već one klasične uz koje smo rasli i mi. Možda su promenile oblik, dobile neku dodatnu funkciju, ali su interesovanja dece ostala ista, od igara uloga do ozbiljnih mozgalica. Deca često dobijaju igračke, ponekad i sama skupljaju novac za kupovinu, a sada, kako se bliže novogodišnji i božićni praznici, euforija poklanjanja kreće od nas starijih. Pošto u mnoštvu igračaka treba pronaći onu pravu za svako dete, mi vam predstavljamo one koje su trenutno najpopularnije.

Najtraženije interaktivne lutke bebe idealan su poklon za devojčice za Novu godinu

Imaju moderna imena, pričaju na srpskom jeziku, devojčice mogu da im tepaju, da razgovaraju sa njima, hrane ih, maze, puderišu. Može li jedna devojčica da odoli omiljenoj lutki? Bilo da je vaš izbor lutka Jana na rođendanu, koja peva rođendanske pesmice, lutka Petra koja razgovara sa drugarima sa farme detaljno ih opisujući, lutka Nina balerina, koja peva,pleše i priča ili možda lutka Mila koja izgovara 100 rečenica, nova drugarica će svaku devojčicu oduševiti. Još ukoliko uz nju dobije i kolica i eventualno krevetac, sreći nema kraja. Ono što je lepo, kada su lutke bebe u pitanju, devojčice se dugo igraju sa njima.

I ove igračke za devojčice su veoma popularne

Često kada pogledamo dizajn svih ovih igračaka poželimo da i u našoj kući zablista takva kuhinja, mikrotalasna, rerna, sudopera ili veš mašina. Ako mama ima singericu, i dete će poželeti da se zabavi jednom takvom igračkom. Aparati za domaćinstvo su popularni i među dečacima, ali svakako ćete više obradovati jednu devojčicu ukoliko ona u svom kutku uspe da napravi pravi dom sa lutkama i kućnim aparatima. Uživaćete i vi u igri svoje dece i neretko isprobavati spremljeno jelo dok će vam kafa redovno biti skuvana baš onda kada vam se i pije.



Vozila su omiljene igračke za dečake i njihove tate

U vreme našeg detinjstva sa prvim vozovima koji idu po šinama više su se igrali očevi i stričevi nego deca, mada je kod svih zajedno prisutna neopisiva radost. Ovakvi vozovi zahtevaju da se za njih odvoji popriličan prostor, ali igranje je uživanje. Dečaci vole i autiće, bilo da su na daljinski ili obični. Današnje tate mogu svoje želje za skupim automobilima zameniti njihovim umanjenim R/C verzijama poput "mini coopera", "audija", BMW-a, "mercedesa"... Za dečake su jako popularne i staze i garaže, kao i razni alati I radionice.
Ove godine na naše tržište stigao je i brend GraviTrax, društvena igra koja podučava decu gravitaciji, kinetičkoj energiji, magnetima. STEM sistem u njima spaja matematiku, nauku,inžinjering i tehnologiju. Igračke su namenjene starijima od 8 godina, pa su i deke i tate dobro došli.

Puzzle slagalice su idealna igračka za zimske mesece

Puzzlu slagalicu može dete samostalno da slaže ali i u društvu. Ona može biti i porodični zadatak za vikend. Možete je uramiti i staviti na zid i iznova slagati. Namenjene su svim uzrastima. Ima ih I podnih I 3D, baš kao i onih od 12 ali i preko 2000 delova. Puzzle su odličan poklon za svaki paketić ali i druge prilike i zato ne oklevajte da izaberete pravu.

Društvene igre za razvoj timskog duha i logičkog razmišljanja u Novogodišnjim praznicima

Društvene igre u svakoj kući imaju svoje mesto. Već od prve društvene igre poput memorija decu učimo takmičarskom duhu. Ove igre često imaju mogućnost I timskog rada jer se neke od njih mogu igrati u parovima. Klasične društvene igre poput Monopola i strateških igara i danas su popularne. Tu su i njihove nove varijacije. Ove igre su veoma popularne jer su I lako prenosive, bilo da idete na izlet, na letovanje ili zimovanje uvek ih možete poneti sa sobom. One povezuju članove porodice I na njima treba insistirati kad god se ukase prilika.

Izbor igračaka je zaista veliki. Mi smo nabrojali samo neke koja deca vole, a koja dugo drže pažnju i pomažu njihovom razvoju. Međutim, za koje god da se odlučimo treba da imamo na umu da ono čime će se naša deca igrati umnogome zavisi od nas samih, jer smo mi ti koji kreiramo njihovo vreme, razigravamo njihovu maštu i usmeravamo njihova interesovanja, pa u skladu sa tim i treba doneti odliku.
Foto:pixabay.com

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Društvene igre 5933jam
Magnetna mapa sveta 5933
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lutke Barbie 1100005940,orb
Barbie lutka brineta 1100005940
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.519,00 RSD
6.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Interesovanja 030525,ba
Sto za crtanje 030525
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.899,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno