Aktuelno
22.04.2014.

Čuveni američki brend KIDORABLE konačno dostupan i u Srbiji!

Predivna kolekcija dečjeg programa koja izaziva osmeh na licima mališana i odraslih konačno je stigla i u Srbiju!

Sinonim za dečju  robu visokog kvaliteta, Kidorable proizvodni program čine: kišobrani, čizme, kabanice, trikotaža-šalovi, kape i rukavice, šeširići za sunce, peškiri-ogrtači, rančevi, vešalice i držači za knjige. Bubamara, Vesela Maca, Žaba, Astronaut, Vitez, Delfin, Pirat i Leptir namenjeni su svakodnevnoj zabavi mališana. Ono što je sigurno, svi će se okretati za njima i sa oduševljenjem gledati u neverovatne detalje koje krase svaki od proizvoda KIDORABLE programa.
Veliki obožavalac Kidorable u USA je Suri Cruise, ćerka poznatog glumačkog para, koja na svakom koraku u šetnji sa roditeljima pokazuje svoje omiljene bubamarice.
Pomenuti brend u USA postoji od 1997.godine. Svake godine raste broj likova koje mališani mogu da nose. Neki, poput Sundjer Boba i Dore su rezervisani samo za američko tržište dok su ostali dostupni u Evropi, od danas i u Srbiji. U regionu, Kidorable proizvodi se prodaju u Hrvatskoj, u prodavnicama Bija baja buf, a u Srbiji u prodavnici Names u Beogradu, u ulici Jurija Gagarina 231/ 141 i putem online sajta www.decjisajt.rs.  Očekuje se uskoro i svečano otvaranje show room-a u Ustaničkoj 127a, gde će pored ovog brenda biti zastupljeni i svečani program za mališane domaćih proizvođača Cotex i Serbica, kao i drugih iznenađenja za decu i roditelje.
Eksluzivni uvoznik KIDORABLE programa za Srbiju je Dečji sajt doo, koji je otvoren za saradnju sa  dečjim buticima u Srbiji.
Sve proizvode KIDORABLE programa koji trenutno postoji u Srbiji, možete pogledati OVDE.
Za buduće poslovne partnere, kontakt je INFO@DECJISAJT.RS

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno