Aktuelno
02.04.2014.

Uručen trotinet Lolita

Pobednici konkursa NajTata su Novak i Milica Skoković koji su našoj redakciji poslali predivnu pesmu o svom tati Željku. Njih je naš sponzor, prodavnica bicikala i fitness opreme Xplorerlife nagradila triciklom Lolita. Mala Milica će uskoro napuniti četiri godine i jedva čeka da sa svojim starijim bratom, koji je već iskusni vozač, uživa u parkiću.
Njih dvoje su sa roditeljima došli u Bulevar Kralja Aleksandra 294 da preuzmu zasluženu nagradu. Mama Jelena je ponosna na Novaka koji je uglavnom diktirao stihove pesme i osvojio svoju prvu nagradu i tako sebi dokazao ono što mu roditelji pričaju da svojim trudom i zalaganjem može beležiti uspehe u životu.

Ljubazni prodavci u prodavnici Xplorerlife su slikali srećnu Milicu i sa nama podelila fotografije, a mi deo te atmosfere želimo da prenesemo i vama.
Ovih dana dečji sajt zajedno sa svojim sponzorima priprema i konkurs povodom Uskrsa. Pratite nas redovno na Facebook-u, spremite se da sa svojim mališanima obojite najlepše jaja, a mi ćemo se potruditi da vas nagradimo brojnim nagradama.
Deci na dar, mami i tati na ćar!
Dečji sjat

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno