Aktuelno
04.03.2014.

Spremili smo poklone za 8. mart: Saznaj da li je jedan tvoj!

Drage naše dame,
odlučili smo da ove godine i mi doprinesemo tome da vam Osmi mart bude blistav i nasmejan, jer znamo da nam ponekad treba samo malo podrške da se ponovo osećamo sjajno u sopstvenoj koži.
Zato ćemo vas tri obradovati setovima kozmetike za aromatični anti-celulit tretman! Nasumično ćemo izvući tri imena naših fanova na čiju adresu će stići pokloni, a jedini uslov za učešće u izvlačenju jeste da ste se pridružile našoj Facebook stranici.
Poklanjamo vam jedinstveni i potpuno novi anti-celulit program koji zateže kožu i briše tragove "narandžine kore" sa butina i zadnjice, pružajući osećaj mekane, mladalačke kože. 
Šta bismo više poželeti mogle?
Evo šta!

Bazirajući se na novim saznanjima o fiziološkom delovanju etarskih ulja tokom njihovog udisanja, domaća firma Mei Lab razvila je fantastični MORAČ ANTICELULIT PROGRAM koji ćete obožavati!
Ovaj program nudi inovativnu tehnologiju anti-celulit peparata koji više ne deluju samo preko kože, već imaju i mirisno delovanje etarskog ulja koje utiče na dodatno sagorevanje masti u organizmu.
Zato ti za ovaj Dan žena želimo da zaboraviš kako izgleda celulit jer znamo da je to moguće. Pridruži se našoj Facebook zajednici i učestvuj u igri!

Foto:blickpixel-pixabay

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno