Aktuelno
06.02.2023.

Decjisajt.rs među Top 50 najboljih online stvari na domaćem internetu

Na 26.dodeli nagrada Top50 najboljih online stvari na domaćem internetu u kategoriji Dom i zabava magazin PS Press uručio nagradu Dečjem sajtu.

PS Press je okarakterisao DecjiSajt.rs kao: "Jedan od najinteresantnijih domaćih sajtova posvećenih najmlađima, naravno uz dužnu dozu pažnje usmerenu ka roditeljima. Pronaći ćete široku ponudu proizvoda za decu iz online prodavnice, ali i informacije iz popularnog dečijeg magazina, pregled događaja posvećenih deci i(li) roditeljima, poput edukativnih radionica i pozorišnih odnosno bioskopskih predstava za najmlađe. Ako želite da kupite nešto svom mališanu, da se upoznate sa aktuelnostima vezanim za roditeljstvo, ili samo da pronađete zanimljiv recept kako biste svojim klincima spremili zanimljivu klopu, ovo je vrlo korisno odredište za vas."

Nagradu je primila osnivač i direktor Dečjeg sajta, Aleksandra Bogdanović. 
"Drago nam je što smo u godini našeg  jubileja prepoznati kao jedinstveno online mesto koje objedinjuje online prodavnicu, magazin i organizaciju događaja, uz čvrstu podršku maloprodaje, poklon prodavnice "Zavrzlama". Trudimo se da budemo drugačiji, da korisnicima damo dodatnu vrednost kako prilikom kupovine tako i prilikom čitanja naših tekstova. Ujedno, već sedmu godinu organizujemo edukacije za trudnice i iza nas je preko 8500 edukovanih mama.
Hvala PS Pressu i stručnom žiriju na dodeljenoj nagradi. Nastojaćemo i u budućnosti da budemo uz svoje čitaoce, kupce i posetioce događaja, koje organizujemo. " zaključila je Aleksandra.
Magazin PS Press je okupio danas sve dobitnike u brojnim kategorijama, a više o samom događaju i nagradama na sajtu PC Press-a

foto:pcpress

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno