Aktuelno
31.07.2022.

Ne dozvolite insektima da vam pokvare letnje aktivnosti na otvorenom. Rešenje postoji

Leto, najlepše godišnje doba koje greje telo i duh. Potreba za pojačanim aktivnostima na otvorenom, izletima, kampovanjem, dugim šetnjama tokom prijatnih večeri i uopšteno boravkom u prirodi je posebno zastupljena u ovim tropskim danima. Međutim, s pojavom lepog vremena, neizbežna je pojava insekata, kojima u prilog razmnožavanju ide velika vlaga i količina padavina. Kako leto odmiče javljaju se i mnogi drugi stanovnici faune. Pored toga što bi vam pokvarili prijatan ugođaj, ujedi insekata mogu biti veoma bolni i štetni po zdravlje vas i vaših mališana. Prilikom uboda ili ujeda, otrov ulazi u kožu i prve reakcije mogu varirati od otoka, crvenila, peckanja, svraba, osećaja vrućine, sve do utrnulosti i bola u oštećenoj koži ili mišiću.
Pored opasnosti ujeda komaraca koji su potencijalni prenosioci različitih zaraznih bolesti, poput groznice sa Zapadnog Nila, ubod pčele, ose ili stršljena spada pod opasne ubode koji mogu da izazovu ozbiljne alergijske reakcije veoma opasne po život. Takođe, ujed zaraženog krpelja može dovesti do Lajmske bolesti, koja ukoliko se ne uoči na vreme i ne leči, može imati ozbiljne posledice.

Pored svih ovih briga, boravak u prirodi više ne deluje toliko primamljivo? Nema potrebe da brinete i uskraćujete sebi relaksirajući odmor koji ste čekali tokom cele godine. Kompanija Zepter International svojom novom linijom My Basics inovativnih prirodnih suplemenata, potrudila se da vam ovo leto olakša i obezbedi bezbrižan boravak u prirodi. Sa Derma Well prirodnom kremom, koja umiruje i hidrira kožu, možete zaboraviti na iritacije od insekata. Svojim besprekornim prirodnim sastojcima u koje spadaju kamilica, neven, lavanda, pored nežnog umirujućeg mirisa, pruža vam trostruki efekat zaštite, hidratacije i oporavka kože. Sadrži i mentol koji pruža prijatan osećaj hlađenja prekopotreban nadraženoj koži od ujeda. Laka u primeni, ova krema zahteva samo nežno utrljavanje u kožu u tankom sloju. Budite bezbrižni i uživajte u prijatnim letnjim danima i moći prirode za zdravo telo i još zdraviji duh.
Živi bolje, živi duže uz Zepter proizvode!

sponzorisani tekst
foto:zepter.rs

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Dodatna oprema BBM001-BD
Rashladna prostirka za dečija kolica, auto sedišta i kengur nosiljke
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dodatna oprema 20173, 4fun
Višeslojni prekrivač za kolica 3-u-1 za sve sezone
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.930,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dodatna oprema 734178 CT
Plišani putni jastuk Fisher Price 35cm super mekana tekstura i antialergijska str...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.965,00 RSD
Veličina
1
2

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno