Aktuelno
04.02.2022.

Dečji sajt ove godine obeležava jubilej!

Dečji sajt ove godine slavi jubilarnu desetu godinu postojanja.Tog novembra 2012.godine pojavio se jedan novi portal namenjen deci i njihovim roditeljima, s jasnim ciljem da omogući sigurnu i udobnu online kupovinu, koja je u to vreme skromno funkcionisala u Srbiji.
Već u startu znali smo da nećemo biti samo internet prodavnica. Online magazine je krenuo tek naredne godine u maju, da bi se 2017.podigao na viši nivo. Cilj od početka da roditeljima, bakama i dekama, čitaocima naših tekstova damo dodatnu vrednost i privolimo ih da nas redovno prate.


Osluškujući svoje čitaoce započeli smo serijal tekstova o dojenju, a već u februaru 2016.godine organizovali prvu besplatnu radionicu dojenja. Tu se nismo zaustavili već smo naredne godine započeli i organizaciju festivala, doduše samo za trudnice iz Beograda. No, kako već dve godine Covid-19 “gospodari” našim životima, mi smo epidemiološku situaciju iskoristili za edukaciju budućih mama iz cele Srbije, pa je do sada iza nas preko 6500 trudnica prošlo kroz devet festivala i preko 45 radionica.

U početku naš tim je bio skroman, samo jedan zaposleni, osnivač koji već 2013.dobija grant od strane kompanije “Philip Morris” za ideju projekta, a naredne i statuu “Žena zmaj” za preduzetništvo. Već od 2013. se tim širi, da bi nas krajem 2014. bilo troje, a naredne godine i četvoro stalno zaposlenih uz spoljne saradnike.

Osnovna verzija sajta je izmenjena 2014.godine da bi 2019.uradili novo idejno rešenje sa starim prepoznatljivim logoom. Od tada, sajt je izdeljen na tri celine, jednu, koju čini online prodavnica sa preko 10000 artikala, drugu, online magazine, dok treća celina pripada eventima koje sami organizujemo. U tom segment su i repertoari bioskopa i pozorišta.
Nekoliko desetina hiljada ljudi je obavilo kupovinu na našem sajtu i mi smo im zahvalni na tome. Pre svih, njima u znak zahvalnosti odlučili smo da svakog meseca u 2022.godini odaberemo određeni broj artikala na sajtu koji će imati specijalne cene. Naravno, sve to u dogovoru sa našim partnerima.
Od samog početka trudnice sa radionica i festivala imaju poseban tretman. Za njih uvek važi 10% popusta na sve artikle sa sajta.

U ovoj godini planovi su nam jasni, da besplatno edukujemo što više novih trudnica. U tome nam uvek na radionicama i festivalima pomažu naši partneri, jer znanje vezano za dojenje ne sme da košta. Mi zajedno sa njima želimo da ga podelimo jer smatramo da svaka mama u Srbiji treba da bude spremna uspešno da doji i da ima slobodu da nas pita sve ono što je tišti. Osmesi na licu trudnica nakon završetka radionice su ono na čemu insistiramo, baš kao i reči podrške i zadovoljstva na brojnim festivalima.

Kako uvek težimo da nešto novo i drugačije donesemo u svakoj novoj godini, za ovu smo postavili novi cilj, a o njemu ćemo vas obavestiti kada budemo uspeli da ga realizujemo. Do tada, zahvaljujemo se što ste i dalje uz nas. Potrudićemo se da opravdamo vaše poverenje. Za početak, u narednih deset godina.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno