Aktuelno
31.12.2021.

Stiže još jedna Nova godina, a odlazi stara

Došao je i taj dan za koji smo se gotovo celog meseca pripremali. U glavi nam je bilo šta ćemo da pripremimo od hrane, šta ćemo kome pokloniti, kako ćemo ukrasiti jelku. Brinuli smo i o finišu prvog polugodišta, ali i o poslu na kome svodimo godinu. Taj decembar je veoma stresan za celu porodicu, zato je red da od danas malo usporimo, odmorimo se i porazmislimo o godini koja će, za koji sat biti, za nama.
Naučili smo da vreme provodimo u krugu porodice i da nam je ona baza svega. Malo smo se i okuražili da obnovimo druženja, jer socijalno biće u nama to zahteva. Ako smo započeli neku novu aktivnost, bravo za nas, jer novine su nam potrebne, baš kao i rutine kojima smo naklonjeni.
Šta smo preneli preko naših pleća, samo mi znamo, a šta nam nova godina donosi, neizvesno je. Tako je i najbolje. Ne sumnjam da će svako dati svoj maksimum da mu 2022.bude uspešnija od ove. A dok ona ne zakorači u naš život, evo nekoliko citata kojih često treba da se setimo:
“Kada s ljubavlju prihvatimo sebe onakvim kakvi zaista jesmo, onda sve u životu štima. Izgleda kao da se oko nas dešavaju mala čuda.” Lujza Hej
“Sreća nije stanica u koju si stigla, već način samog putovanaja.” Margaret Ranbek
“Ni jednu dužnost toliko ne potcenjujemo kao dužnost da budemo srećni.” Alber Kami
“Oblikujte vaš duh za veselje i radost, i to će sprečiti silne jade i produžiti vam život.” Viljem Šekspir
“Radi u skladu sa svojim uverenjima i veruj u ono što radiš. Sve drugo je uludo trošenje vremena i energije.” Nisargadata
“Ne govorite o svojoj sreći čoveku manje srećnom od vas.” Pitagora
“Življenje je nešto što se čini sada ili nikada. Za šta ste se odlučili?” Pit Hajn
I za kraj čuvenu Duška Radovića, koja se odnosi na 1.januar.
“Danas je prvi dan, početak. Želim da vas ne boli ono što vas je bolelo, a da vas voli ono što vas nije volelo.”
Dragi posetioci dečjeg sajta, iza nas je devet godina druženja, malo kroz čitanje, malo kroz kupovinu, nešto i kroz edukaciju. Mi ulazimo u svoju jubilarnu desetu godinu srećni što uz Dečjisajt rastu i naša i vaša deca.  Hvala vam na ukazanom poverenju. Budite nam zdravi!

Srećna Nova godina!
Vaš dečjisajt

foto:ian-schneider-unsplash

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Prazne pernice NS32473
3D Pernica prazna Air Force SC2212
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno