Aktuelno
20.11.2020.

Uz online kupovinu uštedite vreme i zaštitite sebe i svoje najmilije

Danas je moguće gotovo sve kupiti on line, od prehrambenih proizvoda, preko dečjih igračaka i opreme za bebe, do krupnijih stvari, nameštaja, tehnike i automobila. Međutim, dosta potrošača, posebno na našem podneblju i dalje je skeptično kada je u pitanju poručivanje robe preko interneta, iako ovaj način kupine ima dosta pozitivnih strana.

Bezbedni ste od virusa

Veliki tržni centri i prodavnice sa dosta posetilaca nose sa sobom i rizik od zaraze virusima, čak iako se svi pridržavaju predloženih mera zaštite. Dosta kupaca na zatvorenom prostoru koji dolaze u dodir sa proizvodom koji na kraju možete baš vi da kupite, povećava mogućnost infekcije virusima. Ukoliko vam roba stiže na kućnu adresu, ta mogućnost je zanemarljiva.

Sve završavate sa nekoliko klikova

Sve akcije i najbolje ponude možete pregledati uz nekoliko klikova i što je najvažnije, uštedećete vreme koje biste proveli u radnjama upotrazi za idealnim poklonom i potrebnim stvarima kao i čekanje u redovima za kasu.

Sve najbitnije informacije na jednom mestu

Mnogi kupci prosto vole da proizvod osmotre sa svih strana i da ga osete pod rukom, pa je za njih većina sajtova pripremila veoma detaljne opise artikala i sve bitne informacije. Za složenije proizvode tu su i video materijali koji omogućavaju da vidite artikal iz različitih uglova. Takođe, za dodatna pitanja online radnje imaju i servise za podršku kupcima kojima možete da se obratite pre poručivanja artikala. Pojedini sajtovi imaju i recenzije kupaca pa možete videti i iskustva drugih sa proizvodom koji planirate da poručite.
Ukoliko vam i pored toga proizvod na kraju ne odgovara, u roku od 14 dana od dana poručivanja možete da ga vratite ili da ga zamenite za drugi, pa ste i u tom smislu zaštićeni. 

Možete kupovati u bilo koje vreme

Većina radnji otvorena je do 20 h ili do 22 h, a trenutno samo do 21 sat. S druge strane, online kupovinu možete obavljati 24/7, u bilo koje doba dana, kada klince stavite na spavanje, dok sedite u autu zaglavljeni u gužvi, nedeljom kada ne radite...

Imate pregledniji pogled na ponudu

Uz odabir željenih filtera i kategorija brzo i lako možete pretražiti artikle, boje, veličine, brendove i slično. Umesto da šetate po radnjama i satima pretražujete ponudu, u nekoliko minuta i sa par klikova web prodavnica će izdvojiti isključivo one artikle koji vam odgovaraju, a prema zadatim kriterijumima. Takođe, uz istaknute deklaracije koje su jasnije i preglednije, lako ćete moći da steknete bolju sliku o proizvodima koji vas zanimaju.

Nošenje gomile kesa je prošlost

Nošenje kesa i drugih nezgrapnih stvari ili organizovanje sopstvenog prevoza za veće stvari od pojave online prodavnica odlaze u prošlost. Sve što poručite, od nameštaja, bele tehnike pa do manjih stvari, igračaka i garderobe, stiže na vašu adresu.
Kakva su vaša iskustva sa online kupovinom?
foto: unsplash, pixabay

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno