Aktuelno
07.11.2020.

Maska vas štiti od korone, a kasko osiguranje od glavobolje

Najsigurniji način da zaštitite sebe, svoju porodicu, kolege, prijatelje, poznate i nepoznate ljude od koronavirusa, jeste da nosite masku u zatvorenom prostoru, da držite fizičku distancu, da izbegavate mesta sa većim brojem ljudi, da redovno perete ruke, provetravate prostorije i dezinfikujete površine preko kojih biste mogli da se zarazite. Najsigurniji način da zaštitite sebe i ostale učesnike u saobraćaju, ali i svoje vozilo od eventualne nezgode jeste polisa auto-kasko osiguranja.

Pravo na naknadu štete ostvaruje se u kratkom roku

Osiguranje automobila ovom polisom Kompanije „Dunav osiguranje“ omogućava vam da nadoknadite štetu na vozilu, koja je često višestruko veća od cene osiguranja, bez obzira na to da li ste nezgodu izazvali ili ste učesnik u neželjenom događaju. Kompanija „Dunav osiguranje“ je samo u prvih devet meseci ove godine, po polisama za auto-kasko osiguranje, rešila više od 16.200 odštetnih zahteva osiguranika u iznosu od oko 1,3 milijarde dinara. Ažurnost u rešavanju šteta po polisama za auto-kasko osiguranje iznosi čak 96,74%. To znači da osiguranici Kompanije u vrlo kratkom roku po polisama auto-kasko osiguranja ostvaruju pravo na naknadu štete.

Osigurajte svoj auto, bilo da je polovan ili nov

Polisom za auto-kasko osiguranje Kompanije „Dunav“ možete zaštititi automobil od šteta nastalih u saobraćaju, vremenskih nepogoda, nezgoda izazvanih nepažnjom ili obešću trećih lica, uz dodatnu mogućnost ugovaranja pokrića za krađu vozila u zemlji i inostranstvu. Auto-kasko osiguranje motornih vozila može se ugovoriti za osiguranje novih i polovnih motornih vozila. Time će vaše vozilo biti osigurano za slučaj delimičnih šteta, totalne štete i krađe vozila, u zemlji i u inostranstvu.
Prilikom ugovaranja auto-kasko polise moguće je ostvariti i značajne pogodnosti, koje ovu vrstu osiguranja čine finansijski najisplativijim rešenjem.

Koliko košta polisa auto-kasko osiguranja?

Visina premije po polisi auto-kasko osiguranja za vozilo marke „fijat punto“, koje je proizvedeno 2019. godine, iznosi oko 38.000 dinara. Cena je sa uračunatim popustima i uz mogućnost dodatnih bonusa sa polisa koje klijent već poseduje, ili prenetog dela bonusa sa kasko polise člana domaćinstva. U slučaju oštećenja branika, fara i krila na ovom tipu automobila samo za troškove nabavke novih delova i njihovu zamenu u ovlašćenom servisu vlasnik vozila morao bi da izdvoji i do 120.000 dinara. Po polisi za auto-kasko osiguranje Kompanija „Dunav” bi celokupan iznos štete nadoknadila vlasniku vozila.

Detaljnije informacije možete dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286, na i-mejl kontaktcentar@dunav.com ili na veb-adresi www.dunav.com.
Promo tekst
Foto: parents.com, dunav.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno