Aktuelno
30.10.2014.

Osnivač Dečjeg sajta -Žena zmaj u 2014.godini

Udruženje poslovnih žena Srbije je, po osmi put, dodelilo nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja 2014” najboljim preduzetnicama u Srbiji. U konkurenciji za nagradu je bilo 27 kandidatkinja iz skoro cele zemlje.

Kao i ranijih godina, priznanja su bila dodeljena u dve osnovne kategorije: „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i u jednoj potkategoriji „samozapošljavanje“.

Udruženje poslovnih žena Srbije kroz različite aktivnosti već punih šesnaest godina doprinosi razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji.
Među kandidatima su svake godine žene koje doprinose razvoju ženskog preduzetništva, zapošljavaju veliki broj ljudi, ponašaju se društveno odgovorno i ostvaruje dobre rezultate u poslovima kojima se bave.

Pobednik u kategoriji samozapošljavanja „Žena zmaj 2014“ je Aleksandra Bogdanović, direktor Dečjeg sajta.
Ponosni na projekat Dečji sajt, kome je ova nagrada drugo priznanje, nakon prošlogodišnjeg granta za ideju projekta od strane Eneca i kompanije Philip Morris, Dečji sajt nastojaće u narednom periodu da pokrene nove projekte i zaposli nove saradnike.
Dečjisajt je mlada firma koja svoje poslovanje realizuje kroz internet prodavnicu, online magazin i od 1.novembra maloprodaju u Ušće Šoping Centru. U aprilu 2014.godine postao je i eksluzivni uvoznik brenda Kidorable za Srbiju. Partneri su domaći proizvođači i uvoznici koji otvaraju svoje mini online prodavnice u okviru sajta, za koje Dečjisjat vrši promociju i prodaju brenda. U delu magazina kroz korisne i zanimljive tekstove sa svojim partnerima odgovaraju na brojna pitanja koja se tiču odrastanja mališana.

U narednom periodu DečjiSajt radiće na širenju mreže maloprodaje i uvozu novih brendova za decu.

Gostovanje na Studiju B povodom osvojene nagrade.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno