Aktuelno
29.09.2014.

Kišni kiosk uskoro u TC Ušće!

Dragi naši,
sa ponosom vas obaveštavamo da Dečjisajt otvara svoj prvi Kišni kiosk u TC Ušće. Američki brend Kidorable biće dostupan na taj način svim posetiocima tržnog centra.
Naravno, ne možemo nastupati sami, pa ste nam potrebni vi,  saradnici prodavci koji volite decu i uživate u radu sa njima. Naša želja je da prkosimo oblacima koji su gotovo svakodnevno prisutni na našim prostorima. Naše bubamarice, žabice, balerine, vile, astronauti, zmajevi, leptirići i gusari udruženi rasteraće sve oblake. Mi uspešno šljapkamo po blatnjavim baricama, ne bojimo se ni glista, ni grada, ni snega, jer svima odolevamo. Naše jakne su mekane, vesele, nose se i po suvom i po kišnom vremenu, jer smo posebni i želimo da ulepšamo svaki sumoran dan mališanima.
Biće nam drago da budete deo našeg tima koji se polako širi.
A ne, ne tražimo dugogodišnje iskustvo u maloprodaji, ali tražimo da volite decu i da ste im posvećeni. Mi podjednako želimo da zaposlimo i devojku i mladića, i mladu mamu i mladog tatu, i nečijeg strica. Naš uslov je da ste stari do 40 godina, da odlično poznajete i rad na računaru, i da ste komunikativni. Ako znate nekoga ko se ne boji posla i dokazivanja, obavestite ga.
Možete aplicirati na info@decjisajt.rs
Konkurs traje dok ne nadjemo odgovarajuće kandidate.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno