Aktuelno
16.09.2014.

Osnivač Dečjeg sajta kandidat za titulu “Žena zmaj”

Udruženje poslovnih žena Srbije će, po osmi put, dodeliti nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja 2014” najboljim preduzetnicama u Srbiji. U konkurenciji za nagradu je 27 kandidatkinja iz skoro cele zemlje.

Kao i ranijih godina, priznanja će biti dodeljena u dve osnovne kategorije: „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i u jednoj potkategoriji „samozapošljavanje“.

Udruženje poslovnih žena Srbije kroz različite aktivnosti već punih šesnaest godina doprinosi razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji, a među njima su i mentorski programi, pa će ove godine biti dodeljena i specijalna nagrada za najuspešniji mentorski par.

U užem izboru za titulu „Žena zmaj 2014“ našla se i Aleksandra Bogdanović, direktor Dečjeg sajta, i to u okviru podkategorije "samozapošljavanje".  Ponosni na projekat Dečji sajt, kome je ova kandidatura drugo priznanje, nakon prošlogodišnjeg granta za ideju projekta od strane Eneca i kompanije Philip Morris, Dečji sajt nastojaće u narednom periodu da pokrene nove projekte i zaposli nove saradnike.

Više informacija o ostalim nominovanim kandidatkinjama možete pogledati OVDE

Imena nagrađenih dobitnica biće saopštena na svečanosti dodele priznanja 29. oktobra 2014. godine u Beogradu.

foto: sumadijapress.co.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno