Kućice za lutke

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Veličina
Kolekcije
Cena
pertini
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Kućica za lutke - prenosivi kofer 22018
Kućica za lutke - prenosivi kofer
array(0) {
}
10.449,00 RSD
Pročitajte

Kućice za lutke spadaju među omiljene igračke za devojčice. Sve one uzrasta od dve do sedam godina uživaju u igri sa lutkama. U sastavni deo igre se ubraja i različita oprema za lutke, među kojima su najpopularnije kolica i kućice za lutke

Zašto devojčice obožavaju kućice za lutke?

Na ovo pitanje je lako odgovoriti. Još dok su bebe devojčice dobijaju, pre svega veliki broj plišanih igračaka, a kako rastu njihova kolekcija se dopunjuje brojnim lutkama. Mnoge od njih su multifunkcionalne, pa uz njih devojčice savladaju i prve reči, pesmice. Takođe, kako mama brine o svom detetu, tako i devojčice oponašaju majke brineći o svojim bebema, lutkama bez kojih se ni na jedan put ne kreće.
Kako rastu, nije dovoljna samo lutka, već se nabavlja i dodatna oprema, među kojima su kućice za lutke uzele primat. Sa kućicom je zagarntovana višečasovna igra, kako u društvu tako i samostalno

Kućica za lutke, poput pravog doma za igračke

U njima se sprema ručak, pije kafa, odmara, čita knjiga. Zapravo, mašta može svašta pa će tako svaka devojčica samostalno da osmisli svoju igru u okviru kućice za lutke. One često izgledaju bogatije od stvarnog doma u kome dete živi. Lutka ima i svoju spavaću sobu, kupatilo s akompletnom opremom, kuhinju, dnevni boravak, pa nije ni čudno kako je uzbudljiva igra sa više lutka zagarantovana.

Drvene kućice za lutke su omiljene devojčicama

One su opremljene nameštajem, stepenicama, izgledaju poput prave vile pa je igra neodoljiva. Dimenzije su uglavnom veće pa odgovaraju uzrastu dece starije od tri godine. Mnoge drvene kućice za lutke imaju i po nekoliko spratova i vrhunski kvalitetan nameštaj. Postoje modeli, koji su oslikani kako spolja tako i iznutra. Neke su prilagođene manjim, a neki i lutkama većih dimenzija. Ono što je važno, devojčicama nikada neće biti dosadno kada su opremljene kućicom za lutke.

Na našem sajtu nalaze se velike, ali i minijaturni modeli kućica za lutke. Bez obzira za koji model se devojčica odluči, sigurni smo da će igrom da se oduševi.