Kolica za lutke

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Veličina
Kolekcije
Cena
pertini
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Kolica za lutke Bildo Pepa prase 8146
Kolica za lutke Bildo Pepa prase 8146
array(0) {
}
3.199,00 RSD
Pročitajte

Kolica za lutke su nezaobilazna igračka svake devojčice

Nema te devojčice, koja neće od najranijeg uzrasta da oponaša svoju majku i baku, kada je briga o bebi u pitanju. Devojčica ima omiljenu, ali i brojne druge lutke sa kojima se svakodnevno igra. A da bi ta igra bila "prava", nezaobilazna su kolica za lutku. I ona će skockati svoju bebu, presvući je, nahraniti i staviti u kolica i voziti na otvorenom ili u kući. Kolica za lutke obezbeđuju igru koja može satima da traje.

I najbolja drugarica ima kolica za lutke

Mogu da budu različite funkcionalnosti, različitih desena i napravljena od različitih materijala. Sam izgled ponekad nije toliko važan, koliko da njena omiljena lutka može udobno da se smesti. Ako devojčica u kući ima bebu brata ili sestru, i ona će poželeti da se njena kolica mogu podešavati u više položaja, da njena beba može da spava i po potrebi sedi, da je u njima nahrani, ubaci po neku igračku da zabavi svoju bebu. Ako i njena najbolja drugarica voli da šeta svoju lutku, njih dve će biti tzv. BFF od najranijeg detinjstva. Deca upijaju ponašanje odraslih, koji su njihov uzor od najranijeg detinjstva. Zato je njima važno da vidite da i one brinu o bebi.

Kolica za lutke su uvek pravi poklon za devojčicu

Ako razmišljate šta da poklonite devojčici za rođendan, sa kolicima za lutke nećete pogrešiti.Vodite računa o uzrastu deteta, jer neka kolica su namenjena devojčicama od tri godine, ali ima i onih većih modela, za koje je potrebno da devojčica ima pet i više godina. Takva kolica za lutke imaju mnogo više funkcija i zahtevaju veštinu onih koji ih voze. Neki modeli imaju i nosiljke i torbu za lutkine stvari, baš kao što mama ima komplet za bebu. Uz takve modele devojčica je kompletno opremljena za izlaske u šetnju.
Njena lutka joj je najvažnija, bez nje često neće ni da spava, pa nemojte se začuditi ako devojčica poželi da ima još nešto od opreme za bebu, poput hranilice, kuhinje, kućice za lutke i drugih neophodnih igračaka za kompletnu brigu o lutkama.