Kišobran kolica

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Boja
Brend
Pol
Veličina
Kolekcije
Cena
no-name
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Dečija kolica "Mini"
Dečija kolica, model Mini
array(1) {
  [0]=>
  string(7) "#5a6161"
}
3.885,00 RSD
Ušteda 30%
5.550,00 RSD
Pročitajte

U odnosu na klasična kolica kišobran kolica su izuzetno lagana i praktična z anošenje i transport.  U ponudi pogledajte kišrobran kolica renmiranih proizvođača Chicco, Hauck, Graco, Inglesina, Lorelli, Puerri...

Kišobran kolica - lakoća i kompaktnost


Kišobran kolica poznata su po tome što su vrlo lagana i kompaktna. Veoma su jednostavna za pakovanje, a pdjednako su lagana kao i kišobrani, otuda i naziv kišobran kolica. Kada kupujete kišobran kolica, morate uzeti u obzir nekoliko pitanja koja će vam pomoći da suzite  izbor dok ne dođete do savršenog rešenja. Zapitajte se koliko ste novca spremni da izdvojite, koliko često ćete koristiti ta kolica, da li želite zaštitu od sunca, držač za flaše, mogućnost više položaja i slično. Važno je da imte u vidu da li ćete kišobran kolica koristiti za stariju decu ili za novorođenčad (postoje i te varijante, ali preporučuju se samo određeni modeli jer zahtevaju sedište koje se može u potpunosti nasloniti i koje pruža neophodnu podršku za glavu). 


Kišobran kolica za blizance - dvostruka i jaka


Ukratko, postoje tri vrste kišobran kolica za blizance.

U prvu vrstu spadaju kišobran kolica za blizance koja su pogodna za novorođenčad. Zatim slede dvostruka kišobran kolica sa potpuno opremljenim funkcijama, koje se mogu koristiti od rane dobi do starijeg uzrasta.
Poslednja vrsta su kišobran kolica za blizance za veće bebe, a koja su lagana i veoma korisna za putovanja sa vašim blizancima starijim 6 meseci. 


Kišobran kolica sa više položaja


Kišobran kolica su daleko od napredovala kada se uporede sa onim standardnim modelima na koje prvo pomislimo. Danas postoje mnoge vrsta kišobran kolica sa više položaja, takozvana hibridna kolica, uz dodatke u vidu mnogih karakteristika koje standardna kolica poseduju. Noviji modeli imaju ne samo pogodnost transporta na točkovima za vašu decu, već i povećan kapacitet skladištenja, manje težine i veću konstrukciju i stabilnost. Ovo nije zamena za veća tradicionalna kolica, već za voljenog suputnika koji će kraće putovanje ili šetnju sa bebama učiniti mnogo jednostavnijom.