Dodatna oprema

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Kolekcije
Cena
peg-perego
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Opis proizvoda: Neophodan za postavljanje suncobrana na kolica   Postavlj...
array(0) {
}
1.190,00 RSD
Pročitajte

Pored standardne opreme za bebe tu je i dodatna oprema kao što su igračke za kolica i krevetac, jastučići za igru, sunobrani za kolica, vrteške za krevetac, termometar, rashladna prostirka za kolica i za kengur nosiljku.

Igračke za kolica i krevetac


Vreme koje beba provodi u kolicima i krevecu nije isključivo vezano za spavanje. Bebe će zapravo u kolicima jako puno vremena provesti u budnom stanju, a često je neophodno da provedu određeno vreme budne i u krevecu za bebe. Kako bi za to vreme bebe ostale vesele i zabavljene, odlična je ideja da su im pri ruci igračke za kolica i krevetac. Zahvaljujuči ovim igračkama beba će se brzo utešiti i provešće mirna nešto više vremena u kolicima ili krevecu. 

Suncobrani za kolica


Važno je što više vremena provoditi napolju, pogotovo deca. Ali, potrebno je decu zaštititi i od nepovoljnih vremenskih uticaja, između ostalog i od prevelikog izlaganja sunčevoj svetlosti. Najbolja pomoć za zaštitu od sunca (ali i kiše) biće suncobrani za kolica. Suncobrani za kolica postoje u raznim varijantama, suncobrani koji se uklapaju isključivo u određene modele, ali i univerzalni suncobrani za kolica koji se mogu nakačiti na bilo koji model kolica. 

Vrteške za krevetac


Za utehu, zabavu, ali i za uspavljivanje. Čini se da su vrteške za krevetac nezaobilazni deo spavaće sobe svakoga deteta. Najčešće su ove vrteške za krevetac i muzičke igračke, poseduju laganu i umirujuću muziku koja pomaže bebi da se smiri i da lakše zaspi ili da jednostavno bude mirna dok je sama u krevecu. Vrteška za krevetac će podstaći budno dete da se igra i istražuje. Ako se pravilno namesti i zakači za krevetac, pogodna je za bebe od najranijeg uzrasta.