Baterijske lampe i projektori

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Kolekcije
Cena
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Philips baterijska lampa - Ana   Ova džepna svetiljka Ana fabrika Philips i ...
array(0) {
}
1.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Philips baterijska lampa - Olaf   Ova džepna svetiljka Olaf fabrika Philips ...
array(0) {
}
1.499,00 RSD
Pročitajte

Baterijske lampe i projektori stvaraju posebnu umirujuću atmosferu koja će bebama i deci omogućiti da lakše utonu u san. Modeli sa laganom, opuštajućom muzikom ili zvukovima prirode, garantuju lepe snove i mirnu noć. Led svetiljke pomoći će detetu da savlada strah od mraka uz nekog od omiljenih crtanih junaka. 

Projektori za decu - prednosti


Za većinu ljudi, projektori za decu obično su sredstvo koje pomaže deci da lakše zaspu. Ovi modeli su korisni i mlađoj, ali i starijoj deci, ali ne samo zato što im pomažu da spavaju već imaju i dekorativnu funkciju. Ukoliko nemate snage za večernje čitanje i pevanje pesme za uspavljivanje, uz zvezdane projektore za decu, vi i vaše dete ćete se osećati kao da zaista gledate u zvezde i mesec i sve to iz udobnosti svoga doma, a prijatna muzika koja dolazu uz većinu projektora upotpuniće doživljaj. Zvezdano nebo je najčešći vid projekcije, ali na raspolaganju vam je izbor i drugih umirujućih slika i prateće muzike, u zavisnosti od projektora za decu koji odaberete. Ako želite da obične trenutke pretvorite u izvanredne, projektori za decu vam nesumnjivo mogu pomoći u tome.


Baterijske lampe za decu


Podržite vaše male istraživače i nabavite im baterijske lampe za decu. Igra u mračnim uslovima biće zagarantovana, kao i razbijanje straha od mraka. A da bi doživljaj bio potpun, u našoj ponudi možete pronaći baterijske lampe za decu sa motivima super junaka i crtanih junaka.