Alarmi

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Veličina
Kolekcije
Cena
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Alarmi SCD501/00
Avent Alarm za Bebe Baby Monitor Dect Opis proizvoda: Ovaj Aventov bebi alarm o...
array(0) {
}
8.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Alarmi SCD711/52
.
Bebi alarm Dect monitor audio 9094 Avent
array(0) {
}
18.960,00 RSD
Pročitajte

Bebi alarmi omogućavaju da budete bezbrižni dok vaše dete spava. Bez bojazni da ga nećete čuti možete se posvetiti drugims stvarima jer je i dalje pod vašim nadzorom.

Alarmi za bebe


Alarmi za bebe mogu da pomognu roditeljima da bezbrižnije i bolje spavaju. Zahvaljujući njima ćete brzo moći da razlučite kada beba plače ili se meškolji u krevecu za bebe, kao i da li je vreme za hranjenje ili novu pelenu ili je beba samo mrmljala u snu (što takođe može biti simpatično za gledanje.) Alarmi za bebe mogu da imaju širok spektar dodatnih funkcija, od video displeja visoke rezolucije do bežičnog povezivanja sa tabletom ili drugim uređajima.


Monitor za bebe - audio


Sa jedne strane, kada su u pitanju monitori za bebe nalaze se audio monitori. Ovi monitori su do nedavno bili skoro pa jedini izbor za roditelje, bar kada su u pitanju monitori nižeg i srednjeg cenovnog ranga. Video monitor za bebe služi samo za zvuk i omogućava vam da osluškujete bebu dok spava u svom krevecu. Mnogi audio monitori uključuju i rasvetni element, tako da ćete primetiti da bebin plač postaje sve glasniji, čak i ako je sistem isključen.

Video alarm za bebe


Video alarm za bebe uključuje video, ali i audio monitor. Sa malom kamerom postavljenom na zidu ili na ravnoj površini u dečijoj sobi, možete da posmatrate bebu, kao i da je čujete. Mnogi video monitori imaju funkcije dodirnog ekrana tako da možete da zumirate ili da naginjete kameru po potrebi. Noćni režim garantuje jasniju sliku kada su svetla slaba ili isključena, a neke verzije nude više kamera koje se ubacuju u jednu slušalicu kako bi vam pomogle da motrite čak i na nekoliko prostorija.