Zidne lampe

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Zidne lampe - Neizbežan detalj svake dečje sobe su i lampe. Zanimljivi i živopisni dezeni oplemenićete i uveseliti dečji kutak ili spavaću sobu. Artikli poznatih brendova garantuju kvalitet i dugotrajnost. 

Dečije zidne lampe 


Dva su osnovna faktora koje mora da zadovolji svako rasvetno telo za decu: to su estetika, ali na prvom mestu, bezbednost. Dečije zidne lampe su jedno od najboljih rešenja za dodatnu rasvetu u dečijoj sobi jer omogućavaju deci da nesmetano kontrolišu svetlo, a obzirom da su fiksirane za zid, dečije zidne lampe su bezbednije u odnosu na primer, stone i podne lampe koje manja deca mogu i srušiti. Još jedna važna stavka vezana za bezbednost rasvete i dečije zidne lampe jeste da osigurate da one budu postavljene u blizini utičnica ili tako da njihovi kablovi budu sakriveni kako ne bi došlo do potencijalnih nezgoda koje mogu biti uzrokovane zapinjanjem o kabal dečije zidne lampe. 

Zidne lampe za decu


U večernjim satima ili noću kada vam je potrebno blaže osvetljenje koje će pružiti dovoljno vidljivosti, a koje neće dodatno razbuđivati decu, zidne lampe za decu su odlično rešenje. One dolaze u brojnim oblicima i sa raznim dečijim motivima i mogu biti savršen dodatak dekoru svake dečije sobe, ali i vrlo praktično rešenje. Pogledajte kompletnu kolekciju zidnih lampi za decu na našem sajtu i pronađite savršenu zidnu lampu za sobu vašega mališana.