Za prohodavanje

po strani
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Kolekcije
Cena
puerri
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Puerri dubak Camino crveni Nosivost 12 kg i ne sme se prekoračiti Za decu od 7 do 1...
5.590,00 RSD
Pročitajte

Kaiševi za prohodavanje i dubak pružaju sigurnost prilikom prvih bebinih koraka i daju joj osećaj sigurnosti.

Dubak za bebe 


Jedan od korisnih dodataka za zabavu dece jeste dubak za bebe. Uz pomoć dubka za bebe, deca će jedan period vremena biti zabavljena i vežbaće prohodavanje. Dubak za bebe sastoji se od posebne konstrukcije na točkiće u okviru koje se nalazi mekano sedište za bebe. Beba nogama pravi pokrete i pokreće na točkiće i na taj način se improvizuje hodanje koje je bebama veoma interesantno. Kako bi igra bila potpuno bezbedna, važno je da se dubak za bebe koristi u uzrastu koji je preporučen, a to je otprilike kada beba prohodava i hoda, tj. kada, dok je stavljena u dubak može čvrsto da stane i da se kreće u njemu. Takođe, dok koristi dubak za bebe, dete mora biti pod konstantnim nadzorom roditelja.  


Dubak za decu za prohodavanje


Ako se odlučite da koristite dubak za decu za prohodavanje, važno je da uzmete u obzir sve preporuke stručnjaka, tj da: ograničite upotrebu dunka za decu na 10 minuta dnevno; da osigurate da je vaša beba uvek pod strogim nadzorom; da se uverite se da je dubak za prohodavanje dovoljno nizak da beba može da nesmetano hoda u njemu, a ne da mora da se izdiže na prste. Ako samo nožni prsti bebe mogu da dodiruju pod, najbolje je da sačekate sa dubkom za decu za prohodavanje dok ga vaša beba ne poraste dovoljno. 


Kaiševi za prohodavanje


Nakon 8. meseca bebe pokazuju sve veći interes za ustajanjem i hodanjem i počinje takozvana faza prohodavanja. Ta faza može da potraje i za mnoge roditelje predstavlja jednu od najizazovnijih faza jer zahteva konstantno pridržavanje bebe da ne bi pala i pomoć pri hodanju u nezgodnom položaju. Kaiševi za prohodavanje predstavljaju odličan način da roditelji budu tu za svoje dete u fazi prohodavanja, ali u položaju koji im je znatno komotniji i zgodniji. Roditelji uz kaiševe za prohodavanje ne moraju da se saginju kako bi pružili oslonac detetu već to rade upravljajući kaiševima. 
 

string(0) ""
string(0) ""