Šlaufi za bebe i mišići za plivanje

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Šlaufi za bebe i mišići za plivanje

Za roditelje beba najbitnija je njihova sigurnost, pogotovo kada je u pitanju vreme koje beba provodi u vodi i na plaži. Bebe od rođenja vole da plivaju, ali mnoge od njih se i plaše vode te je njihova bezbednost najvažnija.

Šlaufi za bebe

Bez adekvatnog šlaufa beba ne bi trebalo da ulazi u vodu, koliko god da su roditelji vešti i sigurni u sebe. Šlaufi za bebe su šareni i raznoliki, većina njih ima nadstrešnicu kako bi se beba zaštitila od sunca. Naravno, beba pored šlaufa, treba da ima i tanku letnju kapu tako da joj bude prijatno. Prilikom svakog ulaska u vodu, treba biti pažljiv i ne činiti to naglo sa bebom jer može da se uplaši a onda će joj dugo vremena trebati da se oslobodi straha od vode.

Mišići za plivanje
 

Šlaufi za bebe su zapravo idealni za decu do druge godine, kada već mogu da ih zamene mišići za plivanje. Iako će mnoga deca i dalje uživati u šlaufu, on im po prilično ograničava pokrete. Deci su mišići značajni jer im daju veću slobodu. Zapravo, oni se poput odraslih slobodno igraju i plivanju u vodi a mišići im samo pomažu da se održe na površini.
Prilikom svakog ulaska u vodu poželjno je da se već naduvani mišići dopune vazduhom kako bi proverili njihovu ispravnost i bili sigurni da je dete bezbedno. Mišići za plivanje su univerzalne veličine, urađeni su u likovima mnogih popularnih junaka te ih vole i dečaci i devojčice.

Mišići za plivanje su namenjeni i plivačima početnicima

Iako deca često, nakon što savladaju osnove plivanja misle da im zaštita nije potrebna, imajte na umu da su mišići za plivanje veoma važni, kako u bazenu tako i na moru, reci, jezeru. Naime, prilikom faze učenje plivanja, deca još uvek nemaju snage da dugo borave u vodi, pa im mišići pomažu da se odmore i bez stresa održavaju i igraju. Čak i ako se deca samo igraju pored obale igrčkama za plažu, i povremeno uđu u plićak poželjno je da uz njih budu i mišići ili da budu pod budnim okom starijih.

Intex i Bestway program za plažu na Dečjem sajtu

Na našem sajtu zastupljeni su poznati brendovi mišića za plažu i šlaufa za bebe, poput Intex-a i Bestway-a. Izrađeni su od PVC materijala i oblikovani tako da su deci, pre svega udobni. Pored programa za plivanje za bebe i decu, tu su i brojne igračke za plažu, a na sajtu je zastupljen i ozbiljan program bazena, šlaufa i dušeka za odrasle, sve po povoljnim cenama. Trudimo se da isporuka bude brza. Nekoliko vrsta plaćanja je omogućeno: gotovinsko prilikom pouzeća, ebankingom ili karticama, u okviru kojih postoji mogućnost odloženog plaćanja na tri mesečne rate bez kamate.
Za sve nedoumice i savete možete nas kontaktirati putem emaila info@decjisajt.rs ili broja telefona 011/452-9240