Satovi

po strani
Resetujte filtere
Pol
Kolekcije
decaci
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Satovi - Bilo da vaš predškolac tek treba da nauči da gleda na sat ili imate školarca kom časovnik treba da ga podseća da krene na časove u školu, budilnik ili sat sa likovima iz popularnih crtanih filmova biće pravi poklon za njih! Odberite Miki ili Mini, Frozen, Spiderman, Cars dezen i neka vaš mališan uvek i svuda stiže na vreme.

Dečji satovi 


Polazak u vrtić ili u školu za mnogu decu znači navikavanje na novi ritam, kao i na navikavanje da se ustaje u određeno vreme. Kako bi se izbegle svakodnevne rasprave oko buđenja i odlaska u krevet, pametno je da se deca što raije nauče pojmu vremena, da gledaju na sat i da znaju kada se približava vreme za spavanje, ali i kada je potrebno da ustanu kako ne bi zakasnili u školu. Najbolji način za to jeste da deca imaju svoje dečije satove, blo da li su u pitanju ručni, budilnici ili zidni satovi. 

Dečiji zidni sat

Deca u svojoj sobi treba da imaju zidni sat, koji je idealno da bude pozicioniran tako da mogu iz kreveta  da ga vide, ali i dok su za radnim stolom. Mnoga deca, zbog korišćenja mobilnih telefona ne znaju da gledaju na sat pa je ovo razlog više zašto isti treba da bude u svakom stanu prisutan. 

Budilnik za decu

Budilnik deci daje ritam i uči ih da usklađuju svoje obaveze. Umesto da se deca oslone na odrasle, budilnik za decu će od najranijeg detinjstva da im uvede rutinu ali i odgovornost za poštovanje svog i tuđeg vremena.

Ručni satovi za decu


Kako bi se deci približio pojam vremena i kako bi naučili da raspolažu istim, dobro je da imaju ručne satove za decu. Satovi za decu mogu se naći u brojnim varijantama koje deca vole, od raznih superheroja za dečake, do princeza i heroina koje vole devojčice. Deci je taj dekorativni momenat jako bitan, dok roditelji žele sat koji neće opterećivati dečiju ruku i koji će biti jasan i pregledan kako bi deca što bolje savladala gledanje na sat. Takođe, roditeljima je važno da ručni satovi koja deca nose mogu lako da se skinu i da se opet vrate na ruku kada je potrebno. 
Iskoristite vreme i pogledajte našu kompletnu ponudu satova za decu.