Pult za povijanje

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Pult za povijanje tvrdi i meki vrlosu prakti;ni pri svakodnevnom povijanju deteta.

Pult za presvlačenje


Kada dođe vreme za promenu pelena, sigurno želite da imate dobro i bezbedno mesto da odložite bebu i da imate dovoljno prostora za rad. Trebaće vam najbolji pult za presvlačenje, zar ne? Pult za presvlačenje postoji u više varijanti. Možete se odlučiti za prenosivi pult za presvlačenje koji se može postaviti u kupatilu, iznad kreveca, na komodi. Ovakav pult postoji u čvršćoj i mekšoj varijanti (čvršći pult za presvlačenje može ići na krevetac, dok je za mekšu varijantu potrebna čvrsta površina na koju ćete postaviti pult za presvlačenje, ali prednosti mekše varijante su što se taj pult može nositi sa sobom kada idete u goste ili na put. Druga, odnosno treća varijanta jeste sto za povijanje beba. 


Sto za povijanje beba


Ukoliko vam prostor to dozvoljava, odlična opcija je da imate čitav sto za povijanje beba. U okviru ovoga stola možete smestiti sve što vam je neophodno za presvlačenje, od pelena i vlažnih maramica, do dodatne garderobe za presvlaku. Najčešće se ovaj sto nalazi u okviru bebine sobe, a kasnije, kada ga beba preraste može imati višestruku primenu. 


Sundjer za presvlačenje beba


Kao što smo već napisali, mekani sunđer za presvlačenje beba mora ići isključivo na čvrstu površinu. Ovaj sunđer možete koristiti na komodi u vašem stanu, na fiokaru, ali je zgodan i kada putujete ili idete u posetu. Mekani sunđer za presvlačenje beba je lagan, vodootporan, ali na ravnoj površini pruža dovoljnu zaštitu i stabilnost koja vam je neophodna kada presvlačite vašu bebu.