Podloge za igru

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Kolekcije
Cena
kikka-boo
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Podloge za igru 31108030005
Baby Podloga za Igru od Memorijske Pene My Little Bear Tummy Time
array(0) {
}
3.149,00 RSD
Pročitajte

Podloge za igru i gimnastike za bebe podstiču razvoj koordinacije pokreta, time i pravilan razvoj vaše bebe. Atraktivnog dizajna i veselih boja.

Podloge za igru - za bezbednu igru bebe na podu


Od igranja potrbuške do prvih koraka i šire, podloge za igru nude mekani, topli i bezbedni prostor da vaš mališan raste i da se igra. Podloge za igru dolaze u raznovrsnom rasponu stilova i funkcionalnosti, zahvaljujući čemu će sigurno udovoljiti svim ćudljivostima koje bi vaše bebe mogle da imaju. Većina podloga je izrađena od materijala koji se lako čisti i održava jer je poznato da oko bebe često ima nezgoda. Podloge za igru dolaze u dve varijante: kao obične podloge koje služe za bezbednu igru i dekoraciju i kao gimanastike za bebe koje imaju brojne dodatke zahvaljujući kojima se beba podstiče na igru i na kretanje i zahvaljujući kojima se podstiče opšti razvoj bebe.


Zabavne i edukativne gimnastike za bebe


Odličan zabavan i uzbudljiv način za podsticanje bebe da se podiže i da istražuje su gimnastike za bebe. One sadrže  fiksirane igračke na samoj prostirki, ali i luk sa dodacima za igranje na leđima. Od ostalih dodataka u zavisnosti od modela mogu se naći bebi bezbedna ogledala, vibrirajuće povlačne plišane igračke, svetla, zvukovi i muzika koji će vašem detetu pružiti potpuno senzorno iskustvo, podstičući ih da se kreću i da istražuju i sve to na udobnom materijalu za oblaganje. Ovde je bitno da se napomene da su svi dodaci kod gimnastike za bebe potpuno bezbedni i prilagođeni potrebama uzrasta. 

Zašto je korisna podloga za bebe?


- Podloga za bebe podstiče koordinaciju i motoričke sposobnosti.
- Uče vašu bebu samostalnoj igri.
- Pruža dodatnu zaštitu od tvrdih podova.
- Podstiče čula da rade u tandemu.
- Mnogo igračaka je pogodno od rođenja, a viseće igračke su dostupne od otprilike trećeg meseca.
- Neke podloge za bebe mogu čak da učine atraktivnim dodatkom estetici vašeg doma.


Podloga za igru za bebe - za igru u sigurnom okruženju 


Podloga za igru za bebe se tako naziva sa dobrim razlogom: one su u velikoj meri dizajnirane da podstaknu bebu na igru. Postoji mnogo različitih karakteristika koje se direktno poklapaju sa rastom i razvojem novorođenčadi. Ako se osećate kao da je vaša beba spremna da započne eksperimentisanje sa ravnotežom u uspravnom položaju, neke prostirke su opremljene potpornim jastukom i senzornim igračkama za sedenje i igranje. Postoje i taktilni predmeti koji pomažu u jačanju bebinog stiska. Neke od vrsti podloga za igru za bebe imaju i velika ogledala koja podstiču samopouzdanje. Različite vrste pogodne su od trenutka kada vaša beba može da legne potrbuške, a kasnije i za igru u sedećem položaju.