Pancerice

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Pancerice - Ski oprema za prave ljubitelje snega i planine. Poznati brendovi koji ih potpisuju, garantuju kvaitet i dugotrajnost.  Dizajn i najbolji materijali čine ih bezopasnim, komfornim i dugoročnim izborom.

Pancerice za decu


Pancerice za decu su možda najvažnija komponenta dečije opreme za skijanje i sasvim je opravdano da potrošite dodatno vreme i energiju da biste pronašli odgovarajući par koji će u potpunosti odgovarati vašem detetu. Pancerice za decu predstavljaju jedini način da se pokreti  tela prevedu na skije, pa je odgovarajuća veličina i udobnost same pancerice veoma važna za kontrolu i performanse tokom skijanja, ali i kompatibilnost samim skijama.Cilj prilikom pronalaska idealnih pancerica jeste da se pronađe veličina i oblik u kojima će se deca osećati ugodno bez ugrožavanja performanski prilikom skijanja.


Kako se biraju pancerice za decu?


Svako stopalo je jedinstveno, tako da ne postoji nijedan „pravi“ način postavljanja pancerica. Veličina, oblik, fleksibilnost i karakteristike idealne  pancerice za decu variraće u zavisnosti od nivoa sposobnosti, težnji, visine i težine, učestalosti skijanja, ali i faktora. Zbog svoje konstrukcije i posla koji moraju da obave, pancerice za decu nikada neće biti tako udobne kao obične cipele i zato deci treba objasniti kako bi znala šta da očekuju. 
Biranje idealnih pancerica za decu je malo teže nego za odrasle, jer ne možete biti sigurni da li su te pancerice savršene za stopalo vašega deteta. Čak i kada završite sa kupovinom, dobro je da dete isproba pancerice kod kuće, neka obuje čizme, zakopča ih isto kao i za skijanje i da ih malo nosi po kući kako bi otkrili da li je pancerica odgovarajuća. To je bolji način nego da saznate da pancerice ne odgovaraju vašem detetu na samoj skijaškoj stazi.