Noše i adapteri

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Prelazak sa pelena na nošu može biti težak. Zato odabetite običnu ili muzičku nošu koja će ovaj prelazak učiniti lakšim. Takođe tu su i adapteri za kasniju fazu.

 

Noše za bebe


Rast i razvoj vaše bebe prate mnogi uzbudljivi periodi, a jedan od njih je i odvikavanje od pelena. Do trenutka kada beba može da pređe na standardne šolje za vršenje nužde, najkorisnije je da u kući imate noše i/ili adaptere. Noše za bebe su praktične jer ih u periodu adaptacije možete nositi sa sobom, bilo u parku, bilo u goste, a kada deca počnu samostalno da odlaze u toalet, mogu ih sa lakoćom namestiti u delu sobe prostorije gde im je zgodno. Kako bi se deca što lakše adaptirala, preporuka je da se odabere noša koja će im biti interesantna. To možete postići odabirom određene boje ili motiva, a neki roditelji tvrde da im ništa nije pomoglo u odvikavanju od pelena kao muzička noša.


Adapteri za bebe


Adapteri za wc šolju su posebno korisni jer ne zauzimaju previše mesta u toaletu i samo čišćenje je lakše od noše jer oni predstavljaju nastavak za šolju kako bi dete moglo neometano da sedu. Adapteri za bebe se jednostavno mogu odložiti i ne zauzimaju puno mesta (mogu se okačiti i na zid), a naročito su korisni za putovanja i restorane kada, na primer, ne želite da deca dodiruju toaletne daske u javnim prostorima i slično.