Naočare za skijanje

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Naočare za skijanje sa staklima pogodnim za oblačno vreme i tokom snežnih dana. Specifični oblik rama i spolja postavljeni držači trake za glavu, omogućavaju idealno uklapanje sa ski kacigama, obezbeđujući pouzdanu zaštitu. Za bezbedno i ugodno iskustvo na skijama.

Naočare za skijanje za decu


Ljubitelji snega i skijanja provode dosta vremena po suncu izlažući svoje oči specifičnom naporu kakvog nema u normalnim svakodnevnim okolnostima. Jaka sunčeva svetlost, refleksija od snega i povećano UV zračenje na većim nadmorskim visinama su jedinstveni izazov za svačije oči. Dečije oči su naročito osetljive pa je neophodno dobro ih zaštititi a najbolji način jesu kvalitetne naočare za skijanje za decu. One moraju da štite ne samo od jake svetlosti, već i od vetra,  hladnog vazduha ali i snežne prašine i komadića leda kojima su oči izložene tokom skijanja. 
Zbog toga, u našoj ponudi ćete naći izuzetno kvalitetne naočare za skijanje za decu, koje odgovaraju deci od najmladjih uzrasta pa do tinejdžerskog doba.  


Ski naočare za decu


Dobre ski naočare za decu moraju da imaju kvalitetna stakla sa gotovo 100% UV zaštite. Treba da budu pogodna za lošu vidljivost i da omoguće odgovarajući kontrast i transmisiju svetlosti kako bi se kroz njih dobro videlo i po olujnom danu. Stakla kvalitetnih ski naočara za decu su lagana, udobna i otporna na udarce. Najkvalitetnija imaju sistem konstantne ventilacije koji sprečava kondenzaciju i magljenje sa unutrašnje strane. Oblik rama je takav da obezbeđuje idealno uklapanje sa ski kacigama za decu, a držači za trake za glavu treba da budu postavljeni tako da sa kacigom čine idealnu celinu. Na mestima dodira sa kožom kvalitetne ski naočare za decu sadrže antialergijske materijale, porozne i mekane, kako bi omogućile koži da diše a pritisak na kožu čak i pri većoj sili amortizovale i učinile bezbolnim.
Pogledajte naš izbor jedinstvenih ski naočara za decu i odaberite najbolje za vaše klince!