Ordinacija
17.05.2013.

Na sistematski pregled jednom godišnje

Na sistematski pregled jednom godišnje

Da bi se predupredile mnoge bolesti važno je jednom godišnje otići na kompletan sistematski pregled, koji obuhvata pregled lekara opšte prakse, davanje krvi, urina na laboratorijske analize, EKG pregled...
U poslednje vreme, osim ovih nalaza, u velikom broju zemalja ljudi odlaze na analizu uz pomoć magneta koji detektuje promene u organizmu. Kako objašnjava Slavica Ljubojević, iz Endermološkog centra, analiza uz pomoć aparata "magnet spejs", koji je baziran na principu kvantne medicine, traje minut.
– Ljudsko telo je sastavljeno od velikog broja ćelija, koj epostepeno rastu, razvijaju se, dele, regenerišu i na kraju umiru - zapravo se obnavljaju deljenjem. Svakog minuta se deli u telu odraslog čoveka 25 miliona ćelija , dok se krvnih ćelija u toku jednog minuta stvori oko 100 miliona. Eletromegnetni talasi proizilazeći iz ljudskog tela tačno pokazuju njegovo stanje:prikazuju drugačiji obrazac kada je čovek zdrav, bolestan ili kada je ugroženo zdravstveno stanje organizma.
Kvantna vrednost koju smo dobili odredjuje prirodu i težinu bolesti i nutritivni nivo. Ali treba znati dža ove analize ne zamenjuju odlazak kod lekara, već samo pomoćno sredstvo-naglasila je Ljubovijevićeva dodajući da analize pokazuju stanje srca, masti u krvi, funkciju jetre i žučne kese, fizičko stanje, raspoloženje, stanje minerala i vitamina u organizmu.


slika iz naslova preuzeta sa sajta www.gabbyandlaird.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

19.
Feb
2024
Ordinacija
08.
Feb
2023
Ordinacija
04.
Mar
2022
Ordinacija