Alternativna medicina
24.04.2019.

Lečite upalu grla

Među decom predškolskog uzrasta relativno često se javlja tonzilitis, poznatiji kao angina ili upala krajnika. Ovo oboljenje zahteva temeljno lečenje, a terapija se određuje nakon uzimanja brisa iz grla. U zavisnosti od toga koliko često ova tegoba pogađa dete, ona može biti akutna ili hronična, a i jednu i drugu karakterišu uvećani, otečeni krajnici koji su jako crveni, a ponekad se mogu uočiti žućkasto-bele naslage gnoja u grlu.

Dete se žali na otežano gutanje, ima povišenu temperaturu, a pojedinim slučajevima se menja i boja glasa. Ova bolest nije bezopasna jer može da dovede do pada imuniteta, čestih prehlada, razvoja ozbiljnih komplikacija u koje spadaju bolesti srca, zglobova i bubrega. Osim klasične terapije i određeni homeopatski preparati mogu znatno ublažiti ili sasvim otkloniti tegobe, posebno ako se uzmu čim se jave prvi znaci gušobolje, ali i kada angina uznapreduje.

„Tonsilotren“  je prirodan nemački lek koji se već 75 godina koristi i pomaže kod angine i hroničnog tonziliisa. On smanjuje zapaljenje, otok i bol, vraća zaštitnu funkciju krajnika i smanjuje ih, čisti naslage, ublažava oticanje i zapaljenje limfnih čvorova, doprinosi normalizaciji imunološkog sistema čitavog organizma, ubrzava zarastanje oštećenih tkiva krajnika i sprečava ponovnu anginu.

Promo tekst
Foto: pexels-andrea-piacquadio

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno