Alternativna medicina
30.05.2018.

Olakšajte deci tegobe

Ako se spremate za odmor sa decom, obavezno sa sobom ponesite i malu putnu apoteku koju ćete napuniti nemačkim homeopatskim preparatima. Biće vam od velike pomoći ako vašeg mališana zaboli stomak, ako dobije kijavicu ili počne da kašljuca. Svi lekovi koji se nalaze u homeopatskoj putnoj apoteci  su potpuno prirodni i nemaju neželjenih dejstava, pa ih pedijatri preporučuju od najranijeg uzrasta.

– Homeopatski lekovi napravljeni su isključivo od prirodnih sastojaka, biljaka i minerala, pa ih toplo preporučujem, posebno u danima koji slede, a to su dani odmora. Zbog njih ne morate da idete kod homeopate jer možete da ih kupite u svim apotekama širom Srbije – kaže Marija Krivačić, farmaceut, homeopata i marketing direktorka kompanije „Alpen Pharma“.
U okviru same homeopatske apoteke, savetuje naša sagovornica, trebalo bi da se nađu „Gastrokind“, „Influcid“ i „Tonsilotren“.

ZAŠTO GASTROKIND?
Stomačni problemi na putovanjima su česta pojava, naročito leti, a najčešće ih izazivaju promene u ishrani i kvalitetu vode za piće, bakterije unete u organizam putem namirnica, vode ili zbog loših higijenskih uslova.
Obavezno ponesite „Gastrokind“, pomaže kod raznih stomačnih tegoba, od nadimanja i zatvora, do dijareje i mučnine koje se javlja tokom putovanja. Ono što je veoma bitno kod "Gastrokinda" jeste da se otapa u ustima i apsorbuje kroz sluznicu, pa nema bojazni da će dete lek povratiti.
 

ZAŠTO INFLUCID?
„Influcid“ je velika pomoć kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice. Brz prelazak iz rashlađenih prostorija na visoke letnje temperature, hladna pića sa ledom izazivaju šok za organizam i često su uzrok kijavice, upale grla i ždrela. „Influcid“ tablete su jednako korisne i zimi i leti jer rešavaju probleme povišene temperature, kašlja i malaksalosti. Pomažu kako deci, tako i roditeljima.
 

ZAŠTO TONSILOTREN?
„Tonsilotren“ je prirodni preparat koji na prirodan način pomaže u slučaju angine i hroničnog tonzilitisa: smanjuje upalu, otok i bol, vraća zaštitnu funkciju krajnika, smanjuje obim uvećanih krajnika, podstiče prečišćavanje gnojnih čepića u grlu, ublažava otok i zapaljenje limfnih čvorova, podstiče normalizaciju pokazatelja imunog sistema organizma u celini, ubrzava zarastanje oštećenih tkiva i sprečava ponovne angine.

Promo tekst
Foto: travelandtransport.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno