Alternativna medicina
30.05.2017.

Homeopatska putna apoteka-Imamo rešenje za sve probleme

Kada putujete sa decom, putna apoteka je neophodan i vrlo praktičan  deo prtljaga. Zato ovog leta na put obavezno ponesite mini apoteku koju ćete napuniti nemačkim homeopatskim lekovima koji su dostupni i na našem tržištu, u svakoj apoteci. Homeopatska apoteka ima jednu bitnu prednost – svi lekovi koji se u njoj nalaze su potpuno prirodni i nemaju neželjenih dejstava.

Farmaceut Jovana Knežević objašnjava zašto su homeopatski lekovi dobar izbor kada s decom krećete na put.
– Putna apoteka je obavezan deo prtljaga, a ako putujete sa decom, veoma je bitno da na vreme spakujete sve što vam je potrebno kada krenete na dugo očekivani odmor. Moj savet je da sa sobom ponesete homeopatske lekove.

Zašto? Zato što homeopatski lekovi nemaju neželjenih dejstava, napravljeni su isključivo od prirodnih sastojaka, biljaka i minerala, pa ih svakodnevno preporučujem, posebno u danima koji slede, a to su dani odmora – kaže Jovana Knežević.

U okviru same homeopatske apoteke, savetuje naša sagovornica, trebalo bi da se nađu sledeći preparati: Gastrokind, Influcid i Tonsilotren.

ZAŠTO GASTROKIND?
– Stomačni problemi na putovanjima su česta pojava, naročito leti, a najčeše su prouzrokovani promenama u ishrani i kvalitetu vode za piće, bakterijama unetim u organizam putem hrane, vode ili zbog loših higijenskih uslova. Obavezno ponesite Gastrokind – odličan je kod stomačnih tegoba usled promene ishrane: nadimanja i zatvora kao i kod mučnina koje se javljaju u putu. Jednako je efikasan i kod tegoba sistema za varenje kao što su mučnina, povraćanje, dijareja… Ono što je veoma bitno kod Gastrokinda jeste da se otapa u ustima i apsorbuje kroz sluznicu, pa nema bojazni da ćete lek povratiti – savetuje Jovana Knežević.

ZAŠTO INFLUCID?
Influcid je velika pomoć kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice. Brz prelazak iz rashlađenih prostorija na visoke letnje temperature, hladna pića sa ledom izazivaju šok za organizam i često su uzrok kijavice, upale grla i ždrela. Influcid tablete su jednako dobre i zimi i leti jer rešavaju probleme povišene temperature, kašlja i malaksalosti. Pomažu, kako deci, tako i roditeljima.

ZAŠTO TONSILOTREN?
Tonzilotren je prirodni preparat koji na prirodan način pomaže u slučaju angine i hroničnog tonzilitisa: smanjuje upalu, otok i bol, vraća zaštitnu funkciju krajnika, smanjuje obim uvećanih krajnika, podstiče prečišćavanje kripti krajnika (gnojnih čepića), ublažava otok i zapaljenje limfnih čvorova, podstiče normalizaciju pokazatelja imunog sistema organizma u celini, ubrzava zarastanje oštećenih tkiva i sprečava ponovne angine.

Detalje o preparatima možete pogledati OVDE

Dečji sajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno