Alternativna medicina
10.09.2013.

Konačno jedna lepa vest!


Konačno jedna lepa vest!

Kompanija „NCQ Europe“ osniva prvu Akademiju nove kiropraktike u Srbiji, koja će se baviti edukacijom novih kiropraktora. Svi oni koji žele da budu deo „NCQ Europe Akademije“ imaće priliku da 14. i 21. septembra, od 13 do 15 časova, u amfiteatru fakulteta FEFA u Bulevaru Zorana Đinđića 44, na Novom Beogradu, saznaju sve o ovom projektu i dobiju iz prve ruke informacije o planu i programu nastave.
Projekat „New Chiropractic Quest“ (Nova Kiropraktska Traganja) nastao je iz potreba za drugačijim pristupom, kao posledica decenijskog praćenja svih aspekata u vezi sa kiropraktikom, počevši od shvatanja osnovnih principa lečenja kako samih praktičara, tako i pacijenata i ostale široke populacije u svetu.
Predavači na NCQ Europe Akademiji su najpoznatiji stručnjaci kiropraktike – Stacey Poole, Dejan Čubrilo, Verica Petković, Vladan Jovićević, Vesna Crnomarković i mnogi drugi.
Prijemni ispit je jedino merilo za upis, a sastojaće se od teorijskog testa objedinjenih medicinski relevantnih znanja i praktičnog testa manuelnih sklonosti. Osnovno školovanje traje dve školske godine. U prvoj godini će plan i program nastave biti usmeren na lakše biomehaničke poremećaje u pedijatrijskoj dobi, dok će u drugoj godini plan i program nastave biti usmeren na biomehaničke i srednje teške strukturno-patološke poremećaje u adolescentnim i starijim dobima. Diplomski ispit sastojaće se isključivo iz praktičnog dela, odnosno od pregleda, pravljenja plana korekcija i tretiranja šest različitih slučajeva. Nakon uspešno položenog ispita, kandidat dobija titulu NCQ kiropraktor. Kandidati za prijem na studije su diplomirani visokostrukovni fizioterapeuti.

slike.kuponko.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

25.
Nov
2023
Alternativna medicina
27.
Sep
2023
Alternativna medicina