Alternativna medicina
10.09.2013.

Konačno jedna lepa vest!


Konačno jedna lepa vest!

Kompanija „NCQ Europe“ osniva prvu Akademiju nove kiropraktike u Srbiji, koja će se baviti edukacijom novih kiropraktora. Svi oni koji žele da budu deo „NCQ Europe Akademije“ imaće priliku da 14. i 21. septembra, od 13 do 15 časova, u amfiteatru fakulteta FEFA u Bulevaru Zorana Đinđića 44, na Novom Beogradu, saznaju sve o ovom projektu i dobiju iz prve ruke informacije o planu i programu nastave.
Projekat „New Chiropractic Quest“ (Nova Kiropraktska Traganja) nastao je iz potreba za drugačijim pristupom, kao posledica decenijskog praćenja svih aspekata u vezi sa kiropraktikom, počevši od shvatanja osnovnih principa lečenja kako samih praktičara, tako i pacijenata i ostale široke populacije u svetu.
Predavači na NCQ Europe Akademiji su najpoznatiji stručnjaci kiropraktike – Stacey Poole, Dejan Čubrilo, Verica Petković, Vladan Jovićević, Vesna Crnomarković i mnogi drugi.
Prijemni ispit je jedino merilo za upis, a sastojaće se od teorijskog testa objedinjenih medicinski relevantnih znanja i praktičnog testa manuelnih sklonosti. Osnovno školovanje traje dve školske godine. U prvoj godini će plan i program nastave biti usmeren na lakše biomehaničke poremećaje u pedijatrijskoj dobi, dok će u drugoj godini plan i program nastave biti usmeren na biomehaničke i srednje teške strukturno-patološke poremećaje u adolescentnim i starijim dobima. Diplomski ispit sastojaće se isključivo iz praktičnog dela, odnosno od pregleda, pravljenja plana korekcija i tretiranja šest različitih slučajeva. Nakon uspešno položenog ispita, kandidat dobija titulu NCQ kiropraktor. Kandidati za prijem na studije su diplomirani visokostrukovni fizioterapeuti.

slike.kuponko.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno