Alternativna medicina
14.12.2016.

Kako nam homeopatija može pomoći u sezoni gripa?

sponzorisan tekst 

Primenom homeopatskih lekova zaboravićete na kapi za nos, sirupe za kašalj i praškove protiv povišene temperature, jer adekvatan homeopatski lek deluje na sve simptome oboljenja, tako da ne morate koristiti više lekova u isto vreme

Homeopatsko lečenje predstavlja dobru i sigurnu alternativu standardnom medicinskom lečenju mnogih bolesti, pa i gripa koji je ove godine u Srbiju stigao malo ranije.

Jedan od efikasnih načina da se, posebno u zimskim mesecima, izbegnu i leče akutne virusne respiratorne infekcije jeste i korišćenje kombinovanih homeopatskih lekova.

Bezbedan način lečenja

Homeopatski lekovi su napravljeni od isključivo prirodnih sastojaka pažljivo biranih, najčešće biljaka i minerala.
To je jedan od razloga koji čini homeopatiju izuzetno bezbednim načinom lečenja, kako za odrasle, tako i za osetljive kategorije, kao što su bebe, deca i stare osobe.

Svi homeopatski lekovi deluju specifičnim mehanizmima na poboljšanje otpornosti organizma, jačanje ćelija imunog sistema, tako da se njihovom primenom smanjuju šanse za razvoj novih virusnih infekcija.

Njihovom primenom zaboravićete na kapi za nos, sirupe za kašalj i praškove protiv povišene temperature, jer adekvatan homeopatski lek deluje na sve simptome oboljenja, tako da ne morate koristiti više lekova u isto vreme.
Jedan od njih je i Influcid, homeopatski preparat za grip i prehlade za decu stariju od tri godine i odrasle.

Influcid osnažuje imunitet

Influcid snižava povišenu telesnu temperaturu, otklanja malaksalost i bol u mišićima, glavobolju, curenje nosa, kašalj i ostale simptome virusnih respiratornih infekcija. Podstiče delovanje imunog sistema na prirodan i nežan način i ubrzava oporavak posle prehlade i gripa. Kombinacija homeopatskih supstanci u Influcidu je jedinstvena i posebno odabrana, kako bi na prirodan način osnažila imuni sistem u borbi protiv respiratornih infekcija.

Zajedničkim delovanjem komponente leka Influcid deluju na brz oporavak i nestanak svih simptoma gripa i prehlade.

Način primene
Influcid tablete treba uzeti najmanje pola sata pre obroka i pustiti da se lagano rastope u ustima. Deci se ovakve tablete mogu rastvoriti u malo vode i dati im da ga tako popiju.

Više informacija o preparatu možete pogledati OVDE. 

foto: Clarin.com


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno