Alternativna medicina
01.06.2016.

Homeopatska putna apoteka

Kada putujete sa decom, putna apoteka je neophodni deo prtljaga! Ovog leta na put obavezno ponesite mini apoteku koju ćete napuniti nemačkim homeopatskim lekovima koji su dostupni i na našem tržištu.

U okviru same homeopatske apoteke trebalo bi da se nađu sledeći preparati: Gastrokind, Influcid i Tonsilotren.

GASTROKIND
Stomačni problemi na putovanjima su česta pojava, naročito leti, a najčeše su prouzrokovani promenama u ishrani i kvalitetu vode za piće, bakterijama unetim u organizam putem hrane, vode ili zbog loših higijenskih uslova. Zato obavezno ponesite Gastrokind – odličan je kod stomačnih tegoba usled promene ishrane: nadimanja i zatvora kao i kod mučnina koje se javljaju u putu.

Jednako je efikasan i kod tegoba sistema za varenje kao što su mučnina, povraćanje, dijareja. Ono što je veoma bitno kod Gastrokinda jeste da se otapa u ustima i apsorbuje kroz sluznicu, pa nema bojazni da ćete lek povratiti.

INFLUCID
Influcid je velika pomoć kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice. Brz prelazak iz rashlađenih prostorija na visoke letnje temperature, hladna pića sa ledom izazivaju šok za organizam i često su uzrok kijavice, upale grla i ždrela. Influcid tablete su jednako dobre i zimi i leti jer rešavaju probleme povišene temperature, kašlja i malaksalosti. Pomažu, kako deci, tako i roditeljima.

TONSILOTREN
Tonzilotren je prirodni preparat koji na prirodan način pomaže u slučaju angine i hroničnog tonzilitisa: smanjuje upalu, otok i bol, vraća zaštitnu funkciju krajnika, smanjuje obim uvećanih krajnika, podstiče prečišćavanje kripti krajnika (gnojnih čepića), ublažava otok i zapaljenje limfnih čvorova, podstiče normalizaciju pokazatelja imunog sistema organizma u celini, ubrzava zarastanje oštećenih tkiva i sprečava ponovne angine.

Detalje o preparatima možete pogledati OVDE. 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno