Alternativna medicina
15.03.2016.

Polinol je moj izbor u borbi sa alergijom

promo tekst

Godinama muku mučim sa alergijom. Kada cvetanje počne začepi mi se nos, kijam bez prestanka, teško dišem.

Od drugarice sam prošle godine čula za homeopatski lek Polinol koji u apotekama u Srbiji može da se kupi u slobodnoj prodaji. I reših da ga probam, pa šta bude.

Farmaceutkinja mi je objasnila da su ove tablete potpuno prirodnog sastava zbog čega ih mogu koristiti i deca od treće godine. To mi je bila dodatna potvrda da radim pravu stvar.

Danas ne mogu ni da zamislim svoj život bez Polinola. Već mesec i po ga pijem tri puta dnevno jer hoću da spremno dočekam susret sa alergenima koji su mi ranije zagorčavali svakodnevi život. Tablete se jednostavno otapaju u ustima, navikla sam da ih da ih uzimam najmanje pola sata pre obroka i da ih pustim da mi se lagano rastope u ustima.

I ono što je jako važno – Polinol, za razliku od antihistaminika, ne izaziva pospanost i ne slabi brzinu refleksa i koncentraciju pažnje.
Konsultovala sam se i sa svojom doktorkom. I ona me je podržala u izboru leka. Kao pristalica homeopatskog lečenja moja doktorka je bila dobro informisana o blagodetima Polinola.

Rekla mi je da za razliku od hemijskih lekova u lečenju alergija (antihistaminici, kortikosteroidi, kapi za nos) koji su efiksni u određenom vremenskom periodu, ovaj homeopatski lek može da se uzima tokom cele sezone trajanja alergija (od marta do novembra), dokle god postoje simptomi.

Pakovanje sadrži 100 tableta i dovoljno je za mesec dana terapije. Meni je Polinol promenio život i učinio ga mnogo kvalitetnijim. I zato ga od srca preporučujem svima koji pate od alergije.

- Nataša Antić iz Beograda -

POLINOL Za terapiju alergije i alergijske kijavice.Otklanja simptome alergijske kijavice

Kombinovani homeopatski lek
• Tretman sezonskih i stalnih alergijskih kijavica različitog uzroka
• Ne izaziva pospanost
• Koristi se samostalno ili u kombinaciji sa drugim lekovima za alergijsku kijavicu
• Pogodan za upotrebu kod dece od 3.godine i odrasle

Alergijska kijavica može biti posledica alergije na polene trava, drveća ili korova, kućne prašine, grinja, dlake životinja...

Polinol tablete su kombinovani homeopatski lek koji se korsti za tretman alergijske kijavice različitog uzroka. Potpuno je prirodnog sastava, čime se omogućava bezbedna i efkasna upotreba Polinol tableta u dužem vremenskom periodu.

Više informacija o proizvodu možete pogledati OVDE. 

foto: pixabay.com
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno