Alternativna medicina
13.07.2013.

Napravite stari tibetanski lek za dugovečnost

Recept za ovaj tibetanski lek pronađen je u starom tibetanskom manastiru, ispisan na glinenim pločicama. Pretpostavlja se da je zapisan pre više od 2.000 godina a koristi se protiv triglicerida, holesterola i krečnih naslaga na krvnim sudovima, kao i za dugovečnost.
Pored toga što uspešno čisti krvne sudove, ovaj stari lek poboljšava elastičnost krvnih sudova, popravlja vid i podmlađuje organizam.

Recept

Priprema:
300 grama belog luka i 1 kilogram limuna sa korom, sitno samleti.
Nakon toga staviti da prokljuca 1,5 l vode a onda smanjiti vatru i dodati samleveni beli luk i limun pa poklopiti sud. Iskljucivo na laganoj vatri ovu smesu prokuvati 14-15 minuta (nikako duze od toga). Zatim skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi. Ovo je gotov tibetanski lek koji treba sipati i cuvati u poklopljenoj staklenoj posudi (tegli).

Ovaj lek uzimajte na prazan stomak svakog jutra i to 0,5 dl, tokom 25 dana. Iza toga obavezno napraviti pauzu od 10 dana a onda ponoviti postupak do poboljšanja zdravstvenog stanja. Nakon toga prestati sa upotrebom leka.

Napomena:
Strogo se pridrzavati dnevne doze leka i pauze od 10 dana između dve kure. Nakon izlečenja ne treba uzimati lek vec samo ako dođe do pogorsanja zdravstvenog stanja. Zdrave osobe koje se odluče da lek uzimaju radi poboljsanja opšteg stanja organizma neka primenjuju samo jednu do dve kure godišnje i to dva puta po 25 dana u razmaku od 6 meseci.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

10.
May
2024
Alternativna medicina
26.
Apr
2024
Alternativna medicina
16.
Apr
2024
Alternativna medicina