Alternativna medicina
10.06.2015.

Homeopatska putna apoteka

Da se letovanje za Vas i vašu porodicu ne bi pretvorilo u noćnu moru, najbolje je da se na vreme informišete, pripremite, i pokušate da izbegnete neželjene situacije. Kako? Jednostavno, ovog leta na put obavezno ponesite mini apoteku koju ćete napuniti nemačkim homeopatskim lekovima koji su dostupni i na našem tržištu, u svakoj apoteci.

Vaša putna apoteka treba da sadrži sledeće preparate:

Gastrokind
kod nadimanja, mučnine, povraćanja, proliva

Stomačni problemi na putovanjima su česta pojava, naročito leti, a najčeše su prouzrokovani promenama u ishrani i kvalitetu vode za piće, bakterijama unetim u organizam putem hrane, vode ili zbog loših higijenskih uslova. Pomoćiće Gastrokind - kod stomačnih tegoba usled promene ishrane: nadimanja i zatvora.  Jednako je efikasan i kod tegoba sistema za varenje kao što su mučnina, povraćanje, dijareja. Obavezno ga ubacite u kofer!

Imunokind
jača imuni sistem beba i dece

Imuni sistem je neophodno jačati i pomogati mu da se pravilno razvija. Ovo se posebno odnosi na dečiji imunitet, koji se još nalazi u fazi sazrevanja. Ako je dete često bolesno od prehlade, upale krajnika, upale uha, bronhitisa, i pri tom oporavak svaki put dugo traje, potražite pomoć u prirodnim prepratima za jačanje imuniteta poput Imunokinda.

Influcid

Velika pomoć kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice

Brz prelazak iz rashladjenih prostorija na visoke letnje temperature, hladna pića sa ledom  izazivaju šok za organizam i često su uzrok kijavice, upale grla i ždrela. Influcid tablete jednako dobre I zimi I leti rešavaju probleme povišene temperature, kašlja i malaksalosti,  pomažu i deci i roditelima. 

I ne zaboravite, tokom odmora i Vi i Vaše dete unosite dovoljno tečnosti…

foto: mesut-kaya Unsplash

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno