Alternativna medicina
21.03.2015.

Balans se postiže kvantnom harmonizacijom

Kvantni talasi iniciraju trenutne, pozitivne promene u svim oblastima života, kaže dr Vesna Danilovac, lajf kouč

Koliko puta dnevno pomislite da vam se život pretvorio u haos? Čini vam se da ne stižete da završite ni trećinu dnevnih obaveza, umorni ste, bezvoljni, fali vam energije, život vam se pretvorio u haos. S ukućanima ne uspevate da nađete zajednički jezik, stvari vam polako izmiču kontroli.

Na sreću, postoji veoma jednostavna tehnika koja vam može pomoći da postignete balans na svim poljima. Ta tehnika brzog isceljivanja zove se kvantna harmonizacija, a u Srbiji je primenjuje dr Vesna Danilovac, lajf kouč.

- Kvantna harmonizacija je brza i efikasna metoda koja redukuje bol, fizičku i psihičku, unapređuje zdravlje i ozdravljenje. Stvara trenutne promene koje se mogu videti i osetiti u našem telu. Može se ponavljati bezbroj puta, nastavlja da deluje i nakon tretmana, nežno balansirajući i eliminišući fizičke i emotivne blokade – objašnjava dr Danilovac.

Kvantna harmonizacija je potpuno bezopasna i jednostavna za primenu. Uči se lako, nisu vam potrebna nikakva predznanja, a uspešno se primenjuje na sebi i na drugima.

- I što je najvažnije, efekti ove metode su trenutni, vidljivi, merljivi i trajni.

Metoda s naučnom potvrdom

Kada naučite ovu metodu možete harmonizovati sve - zdravlje, ljubav, partnerski odnosi, posao, novac, emocije, ali i otkloniti strahove, stres, traume, blokade i nesanicu, podići nivo samopouzdanja, motivacije, koncentracije i samopuzdanja.

- Takođe, kod osoba koje su radile na unapređenju blagostanja, gde je tema rada bio novac, dogodile su se pozitivne promene na polju finansija. Usklađeni su međusobni odnosi u porodicama, oni koji su bili pred razvodom uspevali su da harmonizuju svoj odnos sa partnerom i sačuvaju brak.

Efikasnost kvantne harmonizacije je, kaže naša sagovornica, naučno dokazana. Zasnovana je na praktičnoj primeni kvantne fizike, odnosno čiste svesti i metodi dve tačke.

- Ljudsko telo je kondenzovana energija koja se kreće velikom brzinom i na različitim frekvencijama. Poremećaji frekvencije prouzrokuju disbalanse energije i to se manifestuje kroz različite poremećaje ili oboljenja.

E, tu nastupa kvantna harmonizacija delujući trenutno, menjajući i normalizujući procese u telu na mentalnom, fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou.

- Pozitivne promene se dešavaju nakon balansiranja poremećene elektromagnetne ravnoteže na najsuptilnijem i najmanjem nivou - kvantumu.

Tretman traje 40 minuta

Tretman traje oko četrdeset minuta, vrlo je opuštajući, terapeut radi u direktnoj komunikaciji sa pacijentom i bez upotrebe bilo kakvih aparata.

- Osoba sa kojom se radi može da stoji, sedi ili leži. Pored ugodnog i opuštajućeg osećaja javljaju se senzacije u različitim delovima tela, praćene i pokretima tela, koji nestaju nakon potpunog balansiranja. Uvek se postiže promena koja je za određenu osobu najbolja.

Metoda kvantne harmonizacije stara je hiljadama godina, ali su je ponovo otkrili i usavršili dr Ričard Bartlet i dr Frank Kinslow.

- Ova metoda se brzo širi svetom zbog lake primene i odličnih rezultata. Uspešno se kombinuje i dopunjuje u radu sa drugim metodama i terapijama – kaže dr Danilovac.

foto:christopher-campbell unsplash, dr danilovac

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno