Alternativna medicina
24.06.2013.

Kvantna medicina izbacuje alergene iz organizma

Kad nas napadne alergija može da pomogne i kvantna medicina, koja predstavlja spoj tradicionalnog načina lečenja i savremene kompjuterske tehnologije.
Kvantna medicina se bazira na holističkom pristupu u lečenju. Pristup pacijentu je sveobuhvatan jer posmatra fizički, mentalni, emotivni, duhovni, socijalni aspekt života kao i socijalno okruženje.
- Alergija je samo simptom ili refleksija poremećaja na jednom ili više nivoa. Upotrebom elektro – fiziološkog biofidbek antistres sistema (SCIO) u mogućnosti smo da pronađemo sve te uzročnike alergija. Terapija se zasniva na izbacivanju potencijalnih alergena, a zatim putem ponavljanih biofidbek antistres terapija smanjujemo osetljivost na alergene – objašnjava dr Žanka Četojević, specijalista opšte medicine i SCIO terapeut.
Ona kaže da terapija od pacijenta zahteva promene loših životnih navika.
- Najčešći okidači alergena su u hrani koju najviše jedemo: šećer, hleb, mleko ili se nalaze u okruženju kojem smo izložen kao što su polen, dim, aerozagađenja...Ove supstance svojim dugogodišnjim delovanjem prave stres na membranama digestivnog ili respiratornog sistema. Telo se brani stvaranjem viška sluzi a to sve zamara i iscrpljuje imuni sistem, koji za posledicu daje alergijske simptome.
Terapije kvantne medicine su prihvatljive za sve uzraste, bez hemije i kontraindikacija, neinvazivne i bezbolne. Nije u sukobu sa savremenom medicinom. Odlukom Ministarstva zdravlja kvantna medicina je priznata je kao terapijska metoda, a mogu je obavljati licencirani lekari.
- Da bi otpocelo lecenje skoro svaki pacijent mora da doživi promenu svesti. Skok unutar svesti u dublje nivoe podsvesnog predstavlja ključ isceljenja. Svest je energija, a energija je zasnovana na kvantumu. Ne treba preterivati ni u cemu jer to dovodi do stresa. Telesni mehanizmi imaju svoja ogranicenja. Prevencija je najbolji lek protiv loseg zdravlja ukoliko menjamo loše navike. A navike su zajednicki projekat naseg uma i tela. Zato male stvari i male promene u životu i našim navikama na svesnom, uz podršku neke od energetskih -kvantnih terapija mogu dovesti do velikih promena na nesvesnom na kojem se i dešava izlečenje.


Slika preuzeta sa sajta www.telegraph.co.uk

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

10.
May
2024
Alternativna medicina
26.
Apr
2024
Alternativna medicina
16.
Apr
2024
Alternativna medicina