Zabava
31.12.2017.

Nabavite crven nosić

I ovog 1. januara u čuvenoj beogradskoj Svetogorskoj ulici biće održana tradicionalna manifestacija „Ulica otvorenog srca“ u okviru koje će decu i njihove roditelje zabavljati brojni muzičari, glumci, žongleri, akrobate, mađioničari, animatori, artisti i „Doktori klovnovi“. Ovi neobični doktori pomažu mališanima da lakše podnesu boravak u bolnicama, a ako i vi želite da budete deo ove lepe priče, kupite i stavite crveni klovnovski nos. Tako ćete postati deo humanitarne akcije koja bolesnoj deci donosi nadu, radost i vraća osmeh na lice.

U „Srpskoj kafani“ po prvi put će u okviru tradicionalnog ručka biti organizovana aukcija umetničkih predmeta legendarnih glumaca „Ateljea 212“ i poznatih sportista, a sva prikupljena sredstva otići će za kupovinu opreme za Intenzivnu negu novorođenčadi na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“.
Glavni umetnički program odvijaće se od podneva na pjaceti ispred „Ateljea 212“ gde će nastupiti Sara Jovanović, Marko Mandić, dečji hor „Čarolija“, „Vokal 5“, orkestar „Srce“, a na pozornici ispred zgrade Opštine Stari grad smenjivaće se lutkarske predstave, animatori, Deda Mrazovi, klovnovi, mađioničari i horovi.

Vidimo se u Svetogorskoj 1. januara!

Foto: thechildrensfoundation.co.uk, telegraf.rs, mondo.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno