Zabava
06.04.2016.

Bioskopi Cineplexx danas slave rođendan!

Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx u Srbiji održaće se danas, 6. aprila, uz sjajnu ponudu za sve posetioce. Na svoj rođendan Cineplexx nagrađuje verne goste sa specijalnom cenom karte za sve projekcije, koja će u beogradskim bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Centra biti 250 dinara, dok će u Kragujevac Plazi karta biti 150 dinara! Ista cena ulaznice će važiti za 2D i 3D projekcije filmova.  

Posetioci će na rođendan bioskopa Cineplexx moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima su i 3D spektakl “Betmen protiv Supermena: Zora Pravednika”, spektakularna akciona avantura “Bogovi Egipta”, ali i akcija sa fenomenalnom glumačkom ekipom “Pad Londona”, koju predvode Džerard Batler i Morgan Friman.

Dobru zabavu i pregršt smeha garantuju i nastavak romantične komedije koja je osvojila svet “Moja velika mrsna pravoslavna svadba”, neobična akciona komedija “Neprofesionalac” sa Sašom Baronom Koenom u glavnoj ulozi i simpatični Rajan Rejnolds kao Marvelov anti-heroj “Dedpul”. Sve tinejdžere očekuje treći nastavak “Trilogije Drugačija” pod nazivom “Odani”, dok će najmlađa publika imati priliku da uživa u animiranim avanturama “Zootropolis – Grad životinja”, “Kung Fu Panda 3” i mnogim drugim, sinhronizovanim na srpski jezik.

Kompletan rođendanski program koji će obuhvatiti više od 10 aktuelnih filmskih naslova možete pogledati na sajtu www.cineplexx.rs, dok vaše ulaznice za željenu projekciju možete obezbediti već danas na blagajnama bioskopa Cineplexx.
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno