Zabava
08.03.2016.

Dan žena u Cineplexx bioskopima uz emotivnu priču

Povodom 8.marta, svi posetioci bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza će imati priliku da uživaju u premijernom prikazivanju filma „Ponovo ljubav“, sa početkom od 20 časova.Boreći se da se pomiri s neočekivanom smrću muža, folk pevača koji je bio na pragu uspeha, ali su mu karijera i život tragično prekinuti, Hana živi jednostavnim životom daleko od buke i haosa grada. Dok joj bliskost malog grada pruža i podršku ali je i guši, Hana se trudi da popuni prazninu u svom životu planirajući da završi gotovo nemogući zadatak, a to je da napiše biografiju o svom mužu – zbog sebe i njegovih fanova.

Kad Endru, arogantni pisac iz Njujorka, dođe u grad da napiše svoju knjigu o njenom voljenom, Hana će brzo oterati i njega i njegovu knjigu iz svog grada. Ali Endru ne odustaje tako lako i Hana će ubrzo otkriti da su njegova grubost i samouverenost dobrodošli izazov i iznenađujuća promena u odnosu na dosadnu brigu njenih prijatelja, porodice i grada. Prepun suza, smeha i muzike „Ponovo ljubav“ je priča o ženi koja mora da pronađe hrabrost da se pomiri s prošlošću i snagu da se okrene budućnosti. U glavnim ulogama ove romantične komedije našli su se Džejson Sudekis i Rebeka Hal, dok režiju potpisuje Šon Mušou.

Karte za premijeru filma „Ponovo ljubav“ su već u prodaji po specijalnoj, sniženoj ceni na blagajnama bioskopa Cineplexx, više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno