Zabava
11.02.2016.

FEST prvi put u bioskopu Cineplexx UŠĆE

Najveći filmski festival u regionu, 44. FEST, pod sloganom „Briše granice“, biće održan po prvi put u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, u periodu od 27. februara do 6. marta. Najzapaženija filmska ostvarenja biće dostupna posetiocima bioskopa Cineplexx u sedam različitih termina po ceni od 350 dinara po projekciji.U okviru programa festivala u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center biće prikazano ukupno 56 filmova u 10 programskih celina, od kojih je čak 51 naslov premijeran. U Glavni program uvršteno je 19 filmova, od kojih će se sedam naći u takmičarskom programu i boriti za glavnu nagradu festivala Beogradski Pobednik. Internacionalni petočlani žiri odlučivaće o nagradama u kategorijama: najbolji film, scenario, režija, najbolja muška uloga i ženska uloga, kao i najbolji debi, dok će biti dodeljena i nagrada žirija.

U istim kategorijama, nagrade će se dodeljivati i u nacionalnoj selekciji, u okviru koje će u bioskopu Cineplexx biti prikazano 15 filmova, od toga premijerno filmovi „Apofenija”, „Otvorena” i „Paluba ispod Terazija”. Od ove godine, u nacionalnoj selekciji nalaze se i ostvarenja čiji je manjinski koproducent Srbija.

Plazma Festić je nova programska selekcija festivala za decu i tinejdžere, u okviru koje će biti prikazani filmovi „Julija i Alfa Romeo“, „Poslednji vuk“ i „Nove avanture Aladina“. Posetioci bioskopa Cineplexx koji se odluče da pogledaju neki od ovih filmova imaće priliku da uživaju u dodatnim aktivnostima, ali i razgovoru sa rediteljem i glavnim glumcem filma „Julija i Alfa Romeo“.

Najveću pažnju onih koji su se odlučili da filmove Festa pogledaju u salama bioskopa Cineplexx privukla je fenomenalna Megi Smit i film „Dama iz dvorišta“ u sklopu programske celine FEST 44, ali i naslovi „Lolo“, „Moj kralj“ i „Bez granica“. 

Karte za 44. FEST su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, dok kompletan program možete pogledati na sajtu www.cineplexx.rs. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno