Zabava
11.02.2016.

FEST prvi put u bioskopu Cineplexx UŠĆE

Najveći filmski festival u regionu, 44. FEST, pod sloganom „Briše granice“, biće održan po prvi put u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, u periodu od 27. februara do 6. marta. Najzapaženija filmska ostvarenja biće dostupna posetiocima bioskopa Cineplexx u sedam različitih termina po ceni od 350 dinara po projekciji.U okviru programa festivala u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center biće prikazano ukupno 56 filmova u 10 programskih celina, od kojih je čak 51 naslov premijeran. U Glavni program uvršteno je 19 filmova, od kojih će se sedam naći u takmičarskom programu i boriti za glavnu nagradu festivala Beogradski Pobednik. Internacionalni petočlani žiri odlučivaće o nagradama u kategorijama: najbolji film, scenario, režija, najbolja muška uloga i ženska uloga, kao i najbolji debi, dok će biti dodeljena i nagrada žirija.

U istim kategorijama, nagrade će se dodeljivati i u nacionalnoj selekciji, u okviru koje će u bioskopu Cineplexx biti prikazano 15 filmova, od toga premijerno filmovi „Apofenija”, „Otvorena” i „Paluba ispod Terazija”. Od ove godine, u nacionalnoj selekciji nalaze se i ostvarenja čiji je manjinski koproducent Srbija.

Plazma Festić je nova programska selekcija festivala za decu i tinejdžere, u okviru koje će biti prikazani filmovi „Julija i Alfa Romeo“, „Poslednji vuk“ i „Nove avanture Aladina“. Posetioci bioskopa Cineplexx koji se odluče da pogledaju neki od ovih filmova imaće priliku da uživaju u dodatnim aktivnostima, ali i razgovoru sa rediteljem i glavnim glumcem filma „Julija i Alfa Romeo“.

Najveću pažnju onih koji su se odlučili da filmove Festa pogledaju u salama bioskopa Cineplexx privukla je fenomenalna Megi Smit i film „Dama iz dvorišta“ u sklopu programske celine FEST 44, ali i naslovi „Lolo“, „Moj kralj“ i „Bez granica“. 

Karte za 44. FEST su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, dok kompletan program možete pogledati na sajtu www.cineplexx.rs. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

31.
Dec
2017
Zabava
22.
Nov
2017
Zabava
10.
Nov
2017
Zabava
string(0) ""
string(0) ""