Zabava
24.12.2015.

Porodični dan uz Alvina i veverice u bisokopima Cineplexx

Pridružite se neodoljivim vevericama u animiranoj avanturi „Alvin i veverice: Velika avantura“ na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City koji će biti održan ove nedelje, 27. decembra u periodu od 12 do 17 časova. Svi mališani će imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane avanturama ovih simpatičnih stvorenja, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje i poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“.

Tri preslatke veverice koje su još 2007. godine, kada je izašao prvi film, osvojile srca dece širom sveta. U novoj avanturi, krzneni drugari veruju da je Dejv odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. Ubeđeni da će da ih ostavi nakon veridbe, Alvin, Teodor i Sajmon pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome.

Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata. Kako bi mališani svih uzrasta uživali u velikoj avanturi Alvina, Sajmona i Teodora, film je sinhronizovan na srpski jezik, pa je komišinici Mis Prajs glas pozajmila Goca Tržan, dok je mladi glumac Slaven Došlo dobio zadatak da dočara najvećeg zloću u filmu - Alvinovog potencijalnog polubrata Majlsa.

Pobednica Pinkovih zvezdica Marija Serdar je glas pozajmila neodoljivoj pevačici Ešli. Glumačka i autorska ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji će pozdraviti sve ljubitelje ovog ostvarenja na specijalnoj projekciji u bioskopu Cineplexx Delta City, u nedelju u terminu od 17 časova.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Mali Princ“, „Albert", „Snupi i Čarli Braun - Film o Klinjama“ i „Hotel Transilvanija 2“ sinhronizovani na srpski jezik.

Karte za Porodični dan se nalaze u prodaji, više informacija možete naći na www.cineplexx.rs. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno