Zabava
17.10.2015.

"Povratak u budnoćnost I i II" u bioskopima Cineplexx

Spremite se za nezaboravno putovanje kroz vreme samo u bioskopima Cineplexx! Povodom obeležavanja godišnjice filma „Povratak u budućnost“, u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza, Delta City i UŠĆE Shoping Center biće specijalno prikazana prva dva dela ove čuvene franšize, u sredu, 21. oktobra sa početkom u 19 časova.



Naučno-fantastična komedija reditelja Roberta Zemekisa svoju premijeru je imala davne 1985. godine, da bi nakon velikog uspeha usledila i dva nastavka. U prvom delu filma, tinejdžer po imenu Marti Mekflaj nesrećnim slučajem odlazi u prošlost u 1955. godinu, pomoću vremeplova koji je napravio njegov prijatelj doktor Emet Braun, i upoznaje svoje roditelje tinejdžere. U drugom delu Marti i Emet putuju kroz vreme u 2015. godinu kako bi sprečili Martijevu decu da ne unište svoje živote.



Povodom jubilarnih 30 godina od izlaska, u bioskopima Cineplexx će biti prikazani prvi i drugi deo slavne trilogije i to baš simbolično 21. oktobra, na datum kada su junaci filma doputovali u budućnost u specijalnoj vremenskoj mašini. Majkl Džej Foks proslavio se u ulozi nestašnog tinejdžera Martija, kojeg obrazovanje baš i ne zanima, voli često da kasni u školu, da sluša rok muziku i vozi skejtbord, dok je ulogu čuvenog Doka sjajno odglumio fenomenalni Kristofer Lojd.


Karte za specijalnu projekciju filmova „Povratak u budućnost I i II“ su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, a više informacija možete pronaći na sajtu  www.cineplexx.rs.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno