Zabava
13.10.2015.

11. Kids fest-koje je boje tvoj film?

U okviru 11. Dečijeg filmskog festivala Kids Festa u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, najmlađi posetioci će biti u prilici da gledaju zanimljive filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz različitih zemalja sveta, sinhronizovanih na srpski jezik.

Najveći dečiji filmski festival – Kids Fest održaće se 11. put za redom i to od 19. do 25. oktobra 2015. pod sloganom „Koje je boje tvoj film?“. Ovogodišnja ambasadorka je poznata pevačica Sara Jovanović, dok će najmlađi posetioci bioskopa Cineplexx imati priliku da uživaju u filmovima iz Francuske, Danske, Švedske, Norveške i SAD-a. Među ostvarenjima su igrani filmovi sa svetskih festivala, dokumentarci o prirodi, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, kao i animirani 3D filmovi. Većina filmova na KIDS FESTu biće sinhronizovana na srpski jezik, što će omogućiti mališanima da zavire u neke neverovatne i do sad neispričane filmske priče.

Ne krijući uzbuđenje zbog predstojećeg jedinog filmskog festivala za decu u zemlji, Sara je izjavila: „Festival je posvećen bojama i emocijama koje one izazivaju. Moja omiljena boja je crvena jer podseća na ljubav i radost, a tokom trajanja Festivala pored nje videćemo celu paletu filmskih boja. Ostaje nam jedino da zajedno uživamo u svim filmovima“.

Detalje o filmovima koji su na programu pogledajte OVDE. 

Obezbedi svoju ulaznicu na blagajnama bioskopa Cineplexx!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

31.
Dec
2017
Zabava
22.
Nov
2017
Zabava
10.
Nov
2017
Zabava
string(0) ""
string(0) ""