Zabava
13.10.2015.

11. Kids fest-koje je boje tvoj film?

U okviru 11. Dečijeg filmskog festivala Kids Festa u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, najmlađi posetioci će biti u prilici da gledaju zanimljive filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz različitih zemalja sveta, sinhronizovanih na srpski jezik.

Najveći dečiji filmski festival – Kids Fest održaće se 11. put za redom i to od 19. do 25. oktobra 2015. pod sloganom „Koje je boje tvoj film?“. Ovogodišnja ambasadorka je poznata pevačica Sara Jovanović, dok će najmlađi posetioci bioskopa Cineplexx imati priliku da uživaju u filmovima iz Francuske, Danske, Švedske, Norveške i SAD-a. Među ostvarenjima su igrani filmovi sa svetskih festivala, dokumentarci o prirodi, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, kao i animirani 3D filmovi. Većina filmova na KIDS FESTu biće sinhronizovana na srpski jezik, što će omogućiti mališanima da zavire u neke neverovatne i do sad neispričane filmske priče.

Ne krijući uzbuđenje zbog predstojećeg jedinog filmskog festivala za decu u zemlji, Sara je izjavila: „Festival je posvećen bojama i emocijama koje one izazivaju. Moja omiljena boja je crvena jer podseća na ljubav i radost, a tokom trajanja Festivala pored nje videćemo celu paletu filmskih boja. Ostaje nam jedino da zajedno uživamo u svim filmovima“.

Detalje o filmovima koji su na programu pogledajte OVDE. 

Obezbedi svoju ulaznicu na blagajnama bioskopa Cineplexx!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno